Krmivo pro kočky
Mila Anetko, tak teda nevim - pisete ze jste 10 let kockar, ze ovladate jazyky atd. - a tu pisete ze krmivo vybirate podle pytle, se na me nezlobte, ale but v necem lzete , nebo nevim. Kazdy normalni clovek vi,ze bez ohledu na obal zustane 1kg porad jen 1 kg. Nevim jak vy, ale ja chodila do skoly v cechach, diky bohu - ve svete si mohou o urovni naseho skolstvi nechat jen zdat, a jednotky zna kazde dite. Me pripada , ze vy poradit nechcete ze delate z lidi blbce a mate s toho srandu. Omlouvam se za formulaci, ale kdyz to co pisete ctu dela se mi spatne.
Milá dámo 1 kg = 1 000g = 1 kg, tím chci říci, že jeden kilogram je vždycky pouze 1 kg a nikdo na tom nic nezmění. Bohužel matematika má svá pravidla.
To se mi snad jenom zdá. Ne nadarmo se říká:"Komu není zhůry dáno, tomu není pomoci".
Anetko, na pytli nezáleží, záleží na deklarovaném obsahu. Ani nezáleží na tom, jak je pytel graficky vyveden, důležité je, co obsahuje a v jakém množství.
To jste vybirala podle pytle jak je velky??
Ono i kdyz se vam zda baleni male tak 2 kg jsou porad 2 kg. To mnozstvi v tom pytli je stejne..
at uz jsu to Brity neb Hilsky!
Zde máte dávkování, sice to není tuňák, ale kuřecí, dávkování ale bude stejné.
www.zoohit.cz/…
Na stránkách, které uvádíte je mají za 396,- Kč, na zoohitu za 399,- Kč. Nezapomeňte připočítat poštovné.
Ale já to chci koupit na profizoo.cz, tam jsou za 390,-Kč
Jdi na stránky vaše-krmivo.cz. Tam v sekci kočky - suché krmivo mají mnoho značek i se složením. Upozorňuji, že Hillsky, které jsi si vybrala stojí kolem 400,- za 2 kg.
Granule Hills patří k těm dražším. Pro jednoho kocoura kupuji Hills Oral Care - granule pro dentální hygienu, redukují vznik zubního plaku, zamezují tvorbu zubního kamene, odstraňují zápach z tlamy.Doporučil mi je veteriář, když jsme zjistili, že kocourovi páchne z tlamičky a má začínající zánět dásní. Krmím jimi už dva roky a jsem spokojena. Nejvíc na nich oceňuji to, že nejsou barvené. Pro druhého kocoura kupuji Brit Care pro kastrované kočky. Tyto také nejsou barvené. U obou je, alespoň podle uváděného složení, dost vysoký podíl masa.Přiznávám, že jsem taky vyzkoušela několik značek granulí, ale nyní už kupuji jen tyto značky, nehledě na to, že mi veteriář řekl, že časté střídání značek není pro kočku vhodné a může to mít i fatální následky.Takže bych radila, aby sis už konečně nějakou značku vybrala a u ní zůstala.
Dehydratace - zbavení vody. Granule jsou suché což znamená, že i maso je zbavené vody.
Tak co chcete koupit za granule? Brity,Iamsy nebo Hils?? A nebo se zeptam takhle-cim krmite nyni??
Příšerně se omlouvám, Vám všem, kteří krmíte Royal Caninem a Hillsem. Četla jsem, že ty BHA a BHT nějak kočce neublíží, že se to prý přidáva i do lidských výrobků. Chtěla jsem kočině koupit ty Hillsky, co vy na ně? Ještě jednou se omlouvám
Ještě se chci zeptat jestli je to maso v tom Hillsu dehydrované
Děkuji
No ja radeji kupuji male baleni, protoze je to cerstvy a "nevyvetra" vune
Ale je pravda ze vyjde levneji vetsi baleni... To ale me az tak nevadi..
Já totiž koupím nejprve 2 kilovku na vyzkoušení a pak asi budu kupovat ten větší pytel
Tak co jsem nasla tak Brit Care obsahuje min 40% masa-tedy vice masa proti Iamsu,ktery obsahuje vice nez 20% masa.. Takze jsou asi lepsi Brit granulky..
Jinak zalezi opravdu na "panickovi" dle financnich moznosti - cim bude krmit.
0 03.02.2013 18:17 Ani [57] - Kočky domácí, Evropské kočky a kříženci Snížek napsala: Anetko, dobře. Najděte si nabídku superprémiových granulí a porovnejte složení. Vyzkoušejte, které z nich budou Vaší kočičce chutnat.
Nabídnu Vám třeba tyto možnosti:
Taste of the Wild
Power of nature
Golden Eagle
Všechny najdete na www.granule.cz
Ten Taste se mi líbí, ale škoda, že se neprodáva na
www.profizoo.cz Anetko, dobře. Najděte si nabídku superprémiových granulí a porovnejte složení. Vyzkoušejte, které z nich budou Vaší kočičce chutnat.
Nabídnu Vám třeba tyto možnosti:
Taste of the Wild
Power of nature
Golden Eagle
Všechny najdete na
www.granule.cz A co jsem udělala až tak EXTRA špatného? Jen, že jsem zakritizovala na Royal Canin?
Já chci pro svou kočku jen to nejlepší. Chci koupit Iams
Teda pokud je kvalitní...
4 03.02.2013 08:15 R PavelKuTo [2603] - Krátkosrsté a somálské Milá Anetko,
jsme rádi že máš kočičku a máš zájem o dění kolem koček . A dát ji to nejlepší. I když jsi malá, jak si psala níže, nemáš asi tolik zkušeností a člověk ti chce v dobré vůli poradit. Jak je vidět ty si poradit nedáš a je z toho debata stále dokola. Kdo chce, tak napíše s čím má jaké zkušenosti a může ti jen na základě těchto zkušeností předat rady. TY se musíš SAMA, dle svého uvážení, rozhodnout. Co se týká krmiva Ty bys měla sama rozhodnout zda budeš krmit kvalitním krmivem (na základě složení), nebo levným, u kterého složení není nic moc. Nedoporučoval bych, ale velmi často mněnit granule, kočce to, i dle veterináře, nedělá dobře.
Tak co ti už má člověk poradit podívej se zpětně na své otázky a odpovědi a nakonec máš ve všem pravdu ty už nepotřebuješ radit vše znáš víš.
Jsou lidé kteří dávají kočce jenom mlíčko z rohlíkem a jsou přesvědčeni,že ji dávají to nejlepší.
K tomu krmivu jenom dodám každý chovatel preferuje jinou značku i výrobce a vše záleží také kde a od koho nakupuješ ,také kolik chceš investovat korun do své kočičky.Každý zvířátko které máš doma je člen rodiny a ono to stojí peníze.
V dnešní době si každý musí uvědomit než si pořídí domácího mazlíka jestli tomu svému budoucímu mazlíku když si ho pořídí bude mít více pochopení , lásky a času než sám pro sebe.
Tak jsem to fakt nechtěla
Já bych to osobně nikdy nekoupila, za tuto cenu se dají fakt koupit lepší granule
Někteří lidé na RC říkají, že je to předražený obilí, bohužel
Taky bych se bála tím krmit, protože obsahuje špatné konzervanty (BHT a BHA). Používají je pořád
Já bych nikdy RC koupila, je to moc drahý na tuto kvalitu...
Potřebuji pro kočičku nějaké kvalitní a vhodné granulky. Které byste mi doporučili z těchto dvou?
Děkuji
aha , ja nakupuju prez nemecky stranky do rakouska no
, to jo ale v cechach a rakousku - mozna i jinde je presto drazsi, u nas je jina dan
Jo ten už je celkem slušný a kočkám (alespoň našim) chutnal.
Zoo plus je Zoohit. Zooplus má jen originál německé stránky, ale u nás se jmenuje zoohit a vše je v češtině. Prodává i v dalších zemích, vždy s podobným názvem
My teda nekrmime granulemi od Almo nature, ale jejich konzervy nase cica miluje
Jojo, zoohit je taky moc fajn, má tolik slev...opravdu
vyplatí se, nechci dělat reklamu
Anetko já v tomhle obchodě nakupuju pravidelně, nejen krmivo. Tohle jsem také jednou zkusila, ale kvalita není bůhvíjaká (lepší než Whiskas tedy asi jsou) a kocouři to nežrali. Ale hlavní důvod je, že neuvádějí obsah minerálů, a pokud je kočka kastrovaná, chce to trochu hlídat, kvůli močovým cestám. Navíc, uvědom si, že aby se ti nákup vyplatil, musíš započítat do ceny i poštovný a když to bude i pak dobrá cena, má to smysl kupovat na netu.
Ahoj,
Chtěla bych kočičce změnit krmení, doteď jsem krmila Ontariem, ale chtěla bych už konečně nakoupit na netu a tak jsem se koukala na e-shopy a dívala jsem se na granule. Na
www.spokojenypes.cz jsem našla něco takového
www.spokojenypes.cz/…
Řekla bych, že je to určitě o tisikrát lepší než Whiskas a taky levnější... Co na to říkáte? Brali byste to? Nebo tím dokonce někdo krmí?
Nečtu na to žádné recenze, tak to asi málo lidí vyzkoušelo, nevím...
Děkuji
Jestli myslíme to samé, co jsem v obchodě viděla, tak je to sice vařené v páře, to je plus, ale pro nás jsou stále 4 % masa nedostačující
Ale fakt.
neverííím
Dobré odpoledne.
Dneska jsem byla v Tescu a prodávali tam nějaké nové konzervy od Whiskasu. Ne, že bych je nějak zbožňovala, spíše je nemusím, ale sem tam tu konzervičku dostane. Jak jsem ji doma otevřela, tak to opravdu bylo jako opravdové maso, byl to jako opravdický tuňák
Tento e shop neznám , ale proč ho nezkusit já nakupuji na
24hodinovka.cz/ Taky jsem jen tak náhodou zkusila a dopadlo to nad očekávání.
0 28.11.2012 05:53 Ani [57] - Kočky domácí, Evropské kočky a kříženci Ani Lumpince teda moc nee..
Té mojí ne
Veelmi doporučuji všem kočičím miláčkům paštiku Kippy (kdyžtak, odkaz:http://www.krmiva-ph.cz/products/kippy-pastika-pro-kotata-200g/)
Skvělé složení a za super cenu!!! Tuto paštiku jsem koupila už podruhé
a kočce opravdu chutná
Ale to by me teda zajimalo...je to zajimave...
Přidat reakci
1 ...... [6] ...... 14 15
Zpět na obsah sekce Výživa • Zobrazeno 3537x