Krmivo pro kočky
to si nejsem tak jista
Nevíte proč píšou ve Whiskas DUO ve složení 36procent masa??? Nemělo by tam být 4 procenta??? To nechápu
jj, odvolávám. Jsem zaměnil za Orijen....
0 13.11.2012 15:24 Ani [57] - Kočky domácí, Evropské kočky a kříženci Myslím, že pro Britské kočky, Ontario stačí
K tomu dostává ještě maso a kapsičky
Souhlasím
Ontario a Acana není jedno, výrazně se liší složením i cenou
No jo, ale v poslední době docela blbě
Nikdo nemůže vědět,proč vaše kočka jí to co jí
Fakt jedině Pán Bůh
Jsem dítě, že? Tak se ptám
Anetko, jedno upozornění Smula je poradce kočičího netu a je to zkušený chovatel výstavních koček, takže o problematice asi bude něco vědět.
Nesrovnávejte Acanu z Ontariem. Myslím, že většině koček Ontario chutná
ale o Acaně toho moc nevím
Zkuste se podívat na Heureku tam jen zadáte název granulí a tam vám naskočí reakce
My jsme narazili při hledání nějakého krmiva co by nevadilo alergickému kocourkovi ale zároveň to mohl i ten s dietou na močové cesty na Calibru cat neutered. Calibra jim chutná, minerály, co hlídáme jsou v pořádku a alergik to zmůže taky a chutná mu a cena celkem jde. Asi u tohohle kmení chvíli zůstaneme, než se jim zase omrzí.
Ontaria a ACANA jsou v podstatě jedno. Poblém je že většina koček to nežere..
Co se týká Brit care, tak cena je stejná jak u RC...zatím mě nepřesvědčili ke koupi.
Myslím si, že Ontario je lepší a stejně ho ve zverimexu neprodávají v 1,5kg
Jenže oporavdu doporučuji Ontario
Píšou, že je tam 35 procent masa.
Neznám, neporadím
..Co ten Brit, který jsi chtěla pořád kočičce kupovat?? Nevyhovoval ??
Asi všichni krmíme osvědčené značky a neexperimentujeme s novými
0 11.11.2012 12:15 Ani [57] - Kočky domácí, Evropské kočky a kříženci Co si myslíte o granulích Ontario Kitten? Docela pěkně vypadá složení. Dnes jsem je totiž koupila v 2 kilovém balení. Když tak odkaz:
www.rogz.cz/…/
Jo máme, ale neuspěli
Jsme až moc rozmlsaní
u nás kočky almo nature nechtěj, ani konzervy
0 09.11.2012 11:12 Lenka – Almo Nature - zkušenosti?
Ahoj, máte někdo zkušenosti s granulemi Almo Nature? Odkaz -
www.zoohit.cz/…
-3 04.11.2012 18:32 Ani [57] - Kočky domácí, Evropské kočky a kříženci Nemáte někdo zkušenost z granulemi Ontario Kitten. Myslímsi, že se jedná o kvalitní značku z dobrým složením
Supreme nebo Dupreme, pouze chyby písmene, ale průjem měl určitě
S krmením kaspičkou Dupreme nemám dobrou zkušenost, Brutusek jeho požití zvládl dobře, Matýsek měl týden průjem
Když je něco živočišného původu, tak je to z krávy, prasete, králíka a pod.....
Tak opravdové maso si teda představuji jinak ...
Jenže kapsička felix stojí 17Kč a Whiskas 12Kč. Whiskas Dupreme je dobrý, protože je v to mopravdové maso a stojí taky 17Kč
Já to kupuji a nemám z Felixem žádné komplikace. Je to dobrá kapsička
Souhlas, Felix, je celkem kvalitní a za příjemnou cenu.
Tak to musím oponovat, Felix se v testech kvality v DTestu umístil mezi nejlepšími a předčil i některé renomované značky
Anetko, to jak se osvědčí, by jsi měla skusit sama v praxi u své kočičky. Ale já osobně bych je nekupovala,složením bych je přirovnala k Whiskas nebo Frieskies
Dobrý den, krmíte někdo kapsičkami Felix? Jak se vám osvědčily???
Jo, prominte chtěla jsem napsat i maso
Nesmysl, nejbohatší na Fe je maso a vnitřnosti, takže je ho dostatek ve všech masných produktech.
V suchém krmivu je obsaženo také i když v malém množství. Stačí si přečíst složení.
Přidat reakci
1 ...... [7] ...... 14 15
Zpět na obsah sekce Výživa • Zobrazeno 3537x