no jo, vy jste se celou dovolenku jen povalovali, to my jsme si odpočinuli a zároveň trénovali nové techniky, jak na Vás...i orly jsme lovili
Tak ja jsem taky ve volierce ale to je porad to stejny prsi - slunicko, prsi - slunicko.. Ja jsem myslela zes na me zapomel..I na strom jsem vylezla a volala te a koukaaaam pomohlo to!!
Hele koukej, Lumpinka dokonce i přeplavala moře aby se šla kouknout na zdejší tlustochy !!
Ta by me dneska zajimalo kde všeci ste? Dyť venku porad jenom prsi! Urcite si "válite šunky" ze? A zas dojdeme k tomu ze budeme všeci tlustouckatí...
Tak heleď jaka normalni kocka by se vozila na rybach? Co to je za vymysl?
No dobře, teď už vám věřím, ale jen tam tak čekáte na nějaké čudly
Nevěříš ? Já tam byl s nima a byli jsme i v přístavu, jukni na fotku, jsem tam já i Lumpinka s našemu společníky na cestě
My jsme si s Milkýškou udělali romantickou projíždku na lodi, a já jsem lovil v moři žraloky, Milkýška vše pozorovala a dosvědčí !!!
No a snazite se to aspon opravit? A kde vubec ste? My sme uz doma a porad se hrabeme v tech dratech a nic nemuzem najit!!!
Tak tadyk mas dukaz-opaluju se nahata
To si piš že sem tam byla, kukni musela sem zajit do kavarny skrz ten internet cos nam odpojila a musela sem hledat cestu zpatky aby sme se zas dostali dom. Jenomze v te kavarne sem si musela dat neco k piti-a kdyz sem mnoukla ze chci mliko tak mi dali jenom vodu-ze prej mliko nevedou..Tak so je to za podnik kdyz nemaji ani mliko?
Téda to je vod tebe skaredy, ty nam nevěříš že sme byli pryč jo?? Tak se koukni na to moře! Sotva jsme k němu přičichli hned jsme zas jeli dom..
hele, hele, to jsem já a Micošek jo, tak bycha na nás
No musim nastudovat mapu ale koukam koukam vidim koňa!!Nejak me to zmatlo. No myslís ze to bude rychlejsi??
Tak jo pocitam s tebou, cesta bude dlouha.Takze stejne neskoncime v mori ale zas na bazene..To vím prece...A mas plavky?? Ja jo...Koukej jak jsem vybavena.. Zpět na obsah sekce Péče o kočku • Zobrazeno 6794x