HOnééém všichni sééém, Milkyska je po te party společensky unavena!! Hahaha, dostali jsme ji do toho fotaku!!!
Všem kamarádům Micoška - Micoš chystá prý velkou párty u sebe na zahradě, tak všcihni rychle tááám
A co tys vyvadela vcera vecer? Jsem te dobre videla jak jsi se prala se sousedovic kocenou. Chudak mala, vsak stejne te porazila. Vim to. A pak zes byla na akci výzvedne a ze mas zpravy.. Prdlacky zpravy, ale prohrany boj! Tak to je...
Tak panickove maji nejakou unavenou naladu, neni nad to spinkat v pelisku..A ja nevim, ja jsem byla v pelisku a ted jsem na čihane..
Csss jestli ty ctes ldovy noviny nebo neco takovyho, tak to driv porostou kocicky na stromech nez tyy a seriozni noviny...
Vsak to jsme vsichni my-andilci cernobiloučcí v prevleku, jsi o tom necetla v Blesku??? To nečteš denni tisk???
Jen aby. Hele a to nevis ze to byl jenom karneval a maska?? To nebyl zadnej kralík. To mas tak jak s tou kravou tady, to taky neni krava, to jsme my prece prevlecene.. A za cos bylas ty noo??
Já jsem slušné děvče a na zpěvu v obchodu nevidím nic špatnýho ... Hele a mí zvědi my šeptají, že prý ses zailovala o králíka
no vidis..tos mohlas rict driv, to zas nevis ze ja hraju na kytaru..Dame to dohromady a bude z nas kapela KOČA-ČÍČA...
ale jo utíkal by, co mu nožičky stačili
To by teda neudelal ten muj zachrance, ten by bojoval taky, cccccs si nemysli. Hele a cos delala v obchode? Jsme te tam videli a misto nakupovani jsi poslouchala hudbu....
hele, já si myšky cvičím jako agenty tajné služby
Ja mym prece taky svyho zachrance.. Hele a co to lovis za mysi?? Musis lovit poradne a poradny, prece te tadyk nebudem poucovat... Tyyy jo Milkyska neví jak na myšičky...
hele, můj Šíta je velký silák a hrdina a moc si na něj nedovoluj, nebo od něj dostaneč za uši
On je silak? Asi takoveeeej? Teda tak to bych nechtela po zasednutim psa takhlenc dopadnout ani nahodou!
Beztakk jsi s tatkou na zahrade a s nama nechces komunikovat ze?? Soukromej detektiv vas voba vyfotil..
Ták jsem se dneska před odjezdem pořádně rozloučil s tatínkem
prý hodné kočičky
Takovej prerostlej kocicak jo?? A myslis ze nam hodnouckejm to vadi?? My si zalezeme do kočko-auta a ujedem a nejakej ten vas jeden skok ani stacit nebude...Vsadila bych se ze takovej nemate co???
Moc si nevymýšlej, ty jsi mazaná Lumpa a snažíš se nám namluvit, že jsi hodná, ale my známe pravdu a nám neutečeš
pozor, pozor, Šítánek už je na cestě v pomoci všem hladovým a opuštěným kočičkám i těm drzým ptáků ukáže, zač je toho jeho pacička. A všem drzým Lumpinkám a Lumpíkům vytahá kaťata
Helec vy hašteřivci, buďte rádi, že se máte všicí jak se máte. Posíláme vám obrázek kámošky z Maroka a garantujem vám, že by byla u vás doma moooc ráda a ani by nedutala a zbaštila by všecko co by dostala na talíř
Týýýý jo tady se každej dovolenkuje.. To ja si dam rači zmrlinku a budu se opalovat nebo koupat Zpět na obsah sekce Péče o kočku • Zobrazeno 6794x