Tu čučíš co, přistiženy na nuda pláži, že se nestydíte ! Jo a bacha, s mojou Milkýškou chystáme past, ale nejdříve vás profackujeme
Hele Boo, jak se na tu tvoji zprávu tváří... nevěří svým oočím, že bys šel proti nim, ale vybral sis dobře
Heledte, jsem jako něco viděl a pořádně jsem čučel
Tak to jako než vy se proti nás vschopíme a budete na stejný urovni v boji tak to si mužu dát na pár let šlofíka
Tak poslouchej, myslim ze tobe i Milkysce budeme muset promuvit hluboko do duse.. MY SE NEDAME A BUDEM BOJOVAT!!Dejte si pozor!
Naverbovala jsem sobě a Milkýšce co boje s vámi husu a nejen jednu tak bacha štípou a bolí a jsou pod mým povelem !!! Nešetříme vás jasný !!!
Heled jako kočeny, pro mě NO-PROBLEMO chytit takhle i vás !! Jsem tak cvičená tak at to nepoužiju proti váám
A tak to zas my kockos mafios parta pouzivame trosku novejsi technologii, jen ten stisk tou tlapickou je trocha slozitej..
Hele hele tak se nam vytahuje Milkyska a koukejte jak posloucha ty mysky nad ni. Milkyska je v nouzi a tak dela mysickam taxika ale aby to nemela tak slozity tak ma posilu pod sebou.. Teda Milkysko, to jsme si o tobe nemysleli!! A pak pry ze chceš mit valku..Ona ta valka je, ale od tech myší nejspíš...
Vsak pockejte, ja jsem se zbalila a vyrazila pro mafios-kockos-selmos.. A to pak teda uvidite neco,cely auta nas je..A ani ta vase zbroj vam nepomuze! Zpět na obsah sekce Péče o kočku • Zobrazeno 6794x