Přihlaste se a využijte web naplno KOCICI.NET »

Útulky, charitativní akce pro kočky......

 

NápovědaFórum » Útulky  

+ přidat příspěvek
Útulky, charitativní akce pro kočky......
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.04.2015 23:28 Jakub – Mikeš HB, z.s.
Fotka k příspěvku Mikeš HB, z. s. vznikl dne 15. 1. 2015 na základě iniciativy několika lidí, kteří mají kladný vztah ke kočkám a kteří nejsou spokojeni se současným stavem péče o kočky na Vysočině. Cílem spolku je vytvořit plnohodnotný kočičí útulek, kde by opuštěné a toulavé kočky nalezly dočasný domov s kvalitní péčí.

Stránky Mikeš HB - mikeshb.tode.cz/
Facebook Mikeš HB - www.facebook.com/…

Děkujeme.
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.05.2014 16:10 Spolek Jasmína
Máme už i webové stránky, tak se můžete podívat: www.spolekjasmina.estranky.cz/
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.04.2014 13:55 Spolek Jasmína – Kočičí dům
S kamarádkami zakládáme nový spolek na ochranu koček, který bude působit na Mostecku. Rekonstruujeme starý drážní domek, do kterého chceme kočky umístit. Domek je zatím v dezolátním stavu. Finance nemáme žádné, všechno děláme svépomocí a za pomoci dobrovolníků. Bohužel hodně lidí pomoc slibovalo a když mělo dojít na věc, už se neozývají :( Teď potřebujeme zedníka, který by uměl zadělat díry ve zdech a podlahách, s tím si neumíme poradit. Prosím pokud byste byli ochotni pomoct, byla by to práce snad max na půl dne. Nebo pokud víte o nějakém zručném milovníkovi koček, který by nezištně pomohl, sdílejte. Určitě uvítáme pomoc i další - truhláře, elektrikáře, instalatéra, topenáře a taky stavební materiál, materiál na výrobu pelíšku, prolézaček atd., je toho spousta, co budeme potřebovat. Tady se můžete podívat na fotky baráčku: www.facebook.com/… Už se tam dost práce udělalo, ale nějak to pořád není vidět :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   17.09.2013 20:41 Žena Katha85 [174] - Domácí kočky
Ahoj, díky moc za pomoc, již jsem s paní z útolku mluvila, celekm dostanou 30kg levnějšího krmiva a měli ohromnou radost hop
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   17.09.2013 19:35 R Žena holisek [3846] - Krátkosrsté a somálskéRe: Katha85
Telefon: 222 02 5916, 222 02 5917

Email: mailto:upoz@mppraha.cz
Kontakty na útulek v Měcholupech, jsou dostupné na internetových stránkách pod názvem Kontakty :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   16.09.2013 19:36 Žena Jarka [797] Re: Katha85
Obrať se na příslušný útulek s tímto dotazem.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.09.2013 20:57 Žena Katha85 [174] - Domácí kočky
Ahoj,

Protože mě po odeznění největší části strachu o Tomíka popadl záchvat dělání dobrých skutků chci pomoci kočičkám v tomto útulku:
www.upozpraha.cz/…
- jen netuším jak, mám tam jen odnést krmivo a je jedno jaké?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.08.2013 12:44 Žena Piky [1360] - PolodlouhosrstéRe: holisek
Jo mě taky dost naštval. Jak tohle může ta osoba tvrdit, když lidi tady nezná.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.08.2013 19:40 R Žena holisek [3846] - Krátkosrsté a somálskéRe: Tereza
Příspěvek nechápu, prosila bych vysvětlit coze
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek -3   22.08.2013 19:06 Tereza
Tady nejsou lidi, kteří by chtěli kočkám pomoci. tady jsou jen množiči, kcůli kterým ty útulky vůbec musí existovat :-(
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.12.2012 18:39 Elsa1985 – Adventní materiální sbírka pro zvířátka v útulcích
Fotka k příspěvku Sbírka probíhá od 3-22.12 2012
sběrné místo
kontakt:
e-mail: mailto:alicekucerova@seznam.cz mob:

P.S. pokud máte zájem zvířátkům pomoci,prosím písněte na uvedenou e-mailovou adresu pošlu info o sberném místu a kontakty na sebe

Pro balíčky jsem schopná po domluvě s mojí rodinou zajet v rámci Konicka,Hluchov,Kostelec na Hané,město Prostějov. Bohužel ještě nemám řidičák, pro ostatní potencionální dárce bych navrhovala zasílání prostřednictvím pošty na shora uvedenou adresu. Díky moc za pochopení

Zvířátkům v útulcích můžete nadělit

- kvalitní kočičí a psí konzervy
-kvalitní psí a kočičí granulky (př.Sportmix,Eukanuba,Propac, K-9,Monge atd)
- staré deky,větší kusy savého materiálu, papírové role, ubrousky čistící prostředky (Savo,Jar)
smetáčky,lopatky,košťata,
-odblešovací přípravky
-stelivo (písek pro kočky), záchůdky
-misky,vodítka,přepravky, případně hračky

Všem dárcům mnohokrát díky
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.11.2012 10:55 Žena Maartinkaa [63] - Polodlouhosrsté
Penízky na Robinka už nejsou třeba, Robinek svůj boj s nemocí prohrál :-( :-(
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.11.2012 20:54 Žena Maartinkaa [63] - Polodlouhosrsté
Obchůdek naleznete na stránkách www.facebook.com/…
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.11.2012 20:52 Žena Maartinkaa [63] - Polodlouhosrsté – Budeme rádi za pomoc Robinkovi
Fotka k příspěvku Budeme rádi za pomoc s léčbou Robinka. Příspěvky lze posílat na náš tr.účet č : 2800192185/2010 . Pomoci lze také zakoupením vystavených věcí v našem obchůdku. Děkujeme. Robinek má špatné ledviny, jeho stav se začíná zhoršovat, jezdíme na infuze a dostal další léky.
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.10.2012 23:23 Žena Maartinkaa [63] - Polodlouhosrsté
Za Kyjovské tlapky prosím, pokud máte možnost nějak pomoci například si osvojit některé z nabízených kočiček, neváhejte...
Kočičky v nabídce jsem přidala mezi inzeráty aby nedošlo k porušení pravidel stránek.

PODMÍNKY ADOPCE :

Kočičkám hledáme takový domov, aby vyhovoval její povaze a zároveň byl spokojený nový majitel. Nedáváme tedy kočičku zvyklou výhradně v bytě do domu, kde by žila jako venkovní kočka a naopak kočku, která nevyhledává příliš společnost člověka, nedáváme do malého bytu. Případným zájemcům o kočku nebo kotě budeme tedy klást spoustu otázek, abysme mohli doporučit vhodnou kočičku nebo kocourka. Také si tímto způsobem děláme první představu, do jakého prostředí a k jakým lidem kočička půjde.

Kočky předáváme zdravé, odčervené, naočkované, dospělé vykastrované, většinou i čipované.

Nový majitel podepisuje Dohodu o předání, kde jsou uvedeny informace o kočce a kde se kromě jiného majitel zavazuje, že nechá kočku/kocoura vykastrovat (pokud již není od nás) a že bude pravidelně podávat informace o kočce/kocourovi.


 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.10.2012 23:18 Žena Maartinkaa [63] - Polodlouhosrsté


POMOZTE



Prosíme o
· příspěvky na vakcinace a antiparazitika, léky, veterinární ošetření a krmení pro kočičky

č.účtu: 239257844/0300

Finanční dary (1000,- Kč u fyzické osoby, 2000,- u podnikatele) jsou možné v souladu s § 15 odst. 1 zákona č. 586/1992 Sb. o daních z příjmů odečíst ze základu pro výpočet daně z příjmu. Rádi vám vystavíme darovací smlouvu pro finanční úřad nebo zaměstnavatele.
· čisté deky, ručníky, prostěradla, staré oblečení, veškeré ložní prádlo, které se vám již nehodí
· hračky a potřeby pro psy a kočky

Cinnamon
Uvítáme spolupracovníky a spolupracovnice, kteří
· by pomohli při kastracích koček – umístění odchytové klece, odvoz na veterinu …
· by mohli u sebe doma dočasně umístit kotě nebo kočku do doby, než jim najdeme trvalý domov

· Kastrujte, a to nejen své vlastní kočky, ale i ty, které na vaší zahradě nebo u vašeho domu pouze krmíte. Pokud kočku nemůžete odchytit, abyste ji mohli nechat vykastrovat, zavolejte nám - pomůžeme vám. Kastrace jsou tím nejefektivnějším a nejetičtějším řešením, jak dalšímu množení nechtěných zvířat jednou provždy zabránit.
. Podpořit konkrétní kočičku můžete i formou adopce na dálku
· Osvojte si některou z našich kočiček nebo kočičku z útulku Tibet v Marefách nebo ze sdružení Kočky SOS Hodonín
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.10.2012 23:15 Žena Maartinkaa [63] - Polodlouhosrsté – KYJOVSKÉ TLAPKY
Fotka k příspěvku Jsme malé sdružení několika lidí, kterým není lhostejný osud opuštěných psů a koček, většinou nechaných nezodpovědnými lidmi napospas osudu. Rozum zůstává stát nad tím, čeho jsou někteří „lidé“ schopni. Opuštěných zvířat jsou tisíce, alarmující jsou také případy týrání.
Snažíme se pomoct opuštěným a toulavým psům a kočkám, poskytnout jim zdravotní ošetření a péči a najít nový domov. Naši činnost nemůžeme bohužel provádět v takové míře, v jaké bysme chtěli, jsme omezeni časem a penězi - jsme pracující a veškeré náklady platíme z vlastních peněz. Nejsme útulek a zatím tedy nemáme prostory pro péči o více zvířátek, a tak je umísťujeme do doby, než pro ně najdeme trvalý domov, u našich členů doma. Pomáháme v malém, ale raději trochu než vůbec.
Působíme v Kyjově a okolí, v případě potřeby i dál. V roce 2009 jsme usilovali o zřízení útulku v Kyjově, kdy jsme zastupitelstvu poslali dopis s podpisy občanů. Bohužel jsme neuspěli.
Snažíme se také šířit osvětu týkající se kastrace koček. Toto téma je pro mnoho lidí stále ještě tabu, při tom je to nejefektivnější řešení kontroly populace koček. V březnu 2010 jsme zveřejnili článek v Ostrožských listech a v květnu 2010 vyšel článek o kastracích také v Kyjovských novinách.
Jeden z našich členů je držitelem osvědčení pro odchyt toulavých a opuštěných zvířat a zacházení s nimi z Veterinární a farmaceutické univerzity v Brně.
Z vlastních prostředků jsme koupili odchytovou klec, která slouží k odchytu plachých koček, které nedůvěřují lidem a je třeba je nechat vykastrovat nebo ošetřit.
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.10.2012 16:55 Mirka
Dobrý den,
bohužel se musíte zaregistrovat, ALE ještě před registrací, nad tlačítkem "REGISTRACE" je možnost "Souhlasím se zasíláním novinek"
pokud necháte tuto možnost zakliklou - budou Vám chodit novinky od Providentu,
pokud je necháte volnou, nic Vám chodit nebude. Já osobně jsem ji nezaškrtávala a dodnes mi nic nepřišlo, žádná novinka, nic. I přesto Vám děkuji za snahu. Mirka Dobešová
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   20.10.2012 16:36 R Žena holisek [3846] - Krátkosrsté a somálskéRe: Mirka
Měla jsem snahu pomoci, ale bohužel se mně nepodařilo zaregistrovat, jestli je podmínkou registrace nechat si zasílat propagaci od Providentu, tak se ani dále snažit nebudu :-(
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   16.10.2012 23:03 Mirka – O.S. Srdcem pro kočky - akce Pomáháme s Providentem
Fotka k příspěvku Vážení kočkomilové,
již nějakou dobu pomáhám jako dobrovolnice útulku Srdcem pro kočky a dovolte,abych Vás požádala o podporu tohoto útulku v akci Pomáháme s Providentem:
www.pomahamesprovidentem.cz/…/
Prosíme všechny o pomoc v této akci, do které jsme se s útulkem zapojili – nemusíte nikam chodit, nic posílat, postačí jen kliknout na tlačítko: TO MĚ BAVÍ
Můžeme tak získat nějaké korunky ve prospěch útulku a proto prosíme všechny přátele, dárce, čtenáře a vaše blízké, aby nás podpořili.
Postup pro hlasování:
1. klikněte na odkaz
2. klikněte na zelené tlačítko "To mě baví"
3. vlevo můžete poslat 1 hlas ((stačí zadat e-mail a heslo),
vpravo 2 hlasy - pouze vlastníci profilu na Facebooku
Srdečně děkujeme za pomoc - www.srdcemprokocky.cz
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.10.2012 21:46 EvaR – Předáno
V pátek bylo předáno krmivo pro útulek, tady
www.azyllucky.estranky.cz/…
je zprávička, poděkování z útulku a dva odkazy na reportáže z předání - Litoměřický deník litomericky.denik.cz/… a Fcb www.facebook.com/…
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.09.2012 00:59 EvaR – Nakrmeno
Všechny kočičky byly "nakrmeny" potlesk Těm, kdo kliknutím akci podpořili děkuji a tady ještě poděkování od útulku www.azyllucky.estranky.cz/… ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.09.2012 19:51 Žena Markiit [1216] - Domácí kočky
Přiznám se, že jsem to už viděla na facebooku, a nedalo mi to a koukla jsem se na stránky Nadace na ochranu zvířat a oni tuhle akci mají na svých stránkách také. Zásadně těmhle inzerátům nevěřím, ale tohle by mohlo být teda skutečné a jelikož se nemusí člověk registrovat, tak jsem dnes poprvé klikla :) Snad to tedy není podvod
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.09.2012 17:28 EvaR Re: holisek
Koukli jste se na stránku útulku, kam poputují granule? Odkaz je níže. Ještě jednou opakuji - nikoho to nic nestojí, takže není co riskovat. Samozřejmě je to každého volba, jestli se přidá.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.09.2012 16:30 R Žena holisek [3846] - Krátkosrsté a somálské
Nemusíte být hned naštvaná, ale asi nedobré zkušenosti má více lidí (majitelů kočiček). ano
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.09.2012 16:11 EvaR Re: holisek
To, že tu akci podporuje neznamená, že musí být tady :) Jde jenom o kliknutí, nic to nikoho nestojí, ale už mě nebaví to tady obhajovat, že já sem lezla :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   09.09.2012 14:09 R Žena holisek [3846] - Krátkosrsté a somálské
Nějak se mi nezdá ta Lucka Vondráčková, vždyť v současné době žije v Kanadě. A jedna zkušenost, přispěla jsem nějakému útulku finančně na operaci kočičky, nikdo neřekl ani děkuji a vše zmlklo, nevím zda byla vůbec operovaná. Přiznám se dobrovolně takovým akcím moc nevěřím ano
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.09.2012 20:23 EvaR Re: jarmila58
Asi to pak zveřejní na stránkách útulku www.azyllucky.estranky.cz/… Ten útulek je kousek od nás, znám to tam, už mi párkrát pomohli, když jsem našla zraněnou nebo nemocnou kočku. Snažím se jim pomáhat jak to jde.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.09.2012 20:12 Žena jarmila58 [269] - Domácí kočkyRe: EvaR
Spis by mel byt nekde dukaz, ze to ty kocicky opravdu dostanou. Jinak to kliknuti je jasny, ze to je pro nas to nejmensi, co muzeme udelat.. ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.09.2012 18:00 EvaR Re: jarmila58
Tak snad je jasný, že v tom útulku to rozdělí všem, že paní neřekne, ty kuš, na tebe lidi neklikali... Je to prostě akce na pomoc útulku, zároveň reklama pro Whiskas. A nějak nechápu tu poslední větu. Tahle akce už dvakrát úspěšně proběhla u psů, bylo dodáno žrádlo psímu útulku. Vás to stojí fakt jen to kliknutí, tak proč ty obavy? Kdyžtak více třeba na fcb www.facebook.com/… Akci podporuje zpěvačka Lucka Vondráčková :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.09.2012 16:35 Žena jarmila58 [269] - Domácí kočkyRe: EvaR
Pokud je to opravdu akce firmy whiskas, tak nechapu proc nedaji do utulku nejake urcite mnozstvi, ktere se rozdeli vsem kocickam.. Proc jedna bude mit whiskas mesic za jedno kliknuti a druha ne?? A kde je jistota, ze za to kliknuti to ta dana kocka dostane? hmm
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   08.09.2012 11:44 EvaR Re: jarmila58
Samozřejmě dostane v útulku krmení :-) Ale tohle je reklamní akce firmy Whiskas, a ta pošle do toho útulku zdarma krmení na měsíc kočkám, kterým lidi naklikají 100%.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.09.2012 08:12 Žena jarmila58 [269] - Domácí kočkyRe: EvaR
Tak ted tomu nerozumim...to jako kdyby nedostala zdarma krmeni na mesic tak krmeni vubec nedostane??? Nechapu nejak ten princip toho kliknuti.. ne
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.09.2012 23:55 EvaR – Akce Nakrm kočku
Ahoj, právě probíhá akce na pomoc kočičímu útulku. Stačí kliknout na stránce www.spechato.cz/… na vybranou kočku. Denně jedno kliknutí, když se naplní mistička, kočka dostane zdarma krmení na měsíc. Dá se taky zaregistrovat (stačí zadat e-mail a heslo) a to můžete jednou kliknout každé kočce. Prosím, pomozte, už zbývá jen pár dní a "nakrmeny" jsou zatím tři kočky, tady je aktuální stav www.spechato.cz/…
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   04.10.2011 21:01 Maruška
jak se dá objednat?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 10   23.09.2011 02:05 Muž lucYnka [22] – Kalendář Kočičí naděje o.s. na rok 2012
Fotka k příspěvku Kupte si kalendář a podpořte opuštěné kočičky.

Začínáme prodávat první kalendář našeho OS na rok 2012. Cena kalendáře je 149,90 Kč a poštovné 40 Kč.

Ukázka
kocicinadeje.rajce.idnes.cz/…/



Objednávky přijímáme na mailu mailto:kocicinadeje@centrum.cz


 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.08.2011 07:53 Maruška Re: Kočičí depozitum Přelouč
Děkuji
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   12.08.2011 17:21 Kočičí depozitum Přelouč
Ano, odkaz je v předchozím příspěvku, ale pro jistotu ho zkopíruji znovu
www.facebook.com/…
Můžete nás také vyhledat podle jména Kočičí depozitum Přelouč přímo ve vyhledávači na Facebooku
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   11.08.2011 19:06 Maruška Re: Kočičí depozitum Přelouč
Máte také stránky na Facebooku? Tam je nejvíce lidí a lepší se to dá rozesílat.
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   11.08.2011 15:20 Kočičí depozitum Přelouč – Kočičí depozitum Přelouč
Dobrý den, dovolte mi představit vám kočičí depozitum v Přelouči. Jsme malé domácí depozitum s kapacitou cca 15 - 20 kočiček (sezónně i 40) , které se stará o tato opuštěná, týraná a handicapovaná zvířátka. Její celý zoologický název je ''kočka domácí'' a i to je jeden z důvodů, proč se kočičkám snažíme najít nový domov. Po příjmu a nezbytné karanténě prochází kočička veterinární prohlídkou a následnou léčbou, která je v mnohých případech nezbytná. V návaznosti probíhá odčervení a očkování a v době přiměřené věku kočičky ji necháváme kastrovat. Toto vše probíhá v podmínkách domácího prostředí, kde je kočičkám věnována maximální dávka lásky a péče, aby byla poté i pro vás mazlíčkem. Mimo to jsme se zaměřili na osvětu a kastrace bezprizorních koček, odchytu a umístění mláďat již narozených.V našem městě ( bez pomoci města) se již vykastrovaní jedinci dají počítat na desítky. Jsme soukromé depozitum a chod financujeme ze svých prostředků a díky našim příznivcům a dárcům. Najdete nás na www.kocicidepozitum.cz a také na Facebooku www.facebook.com/…. Prosíme, pomozte nám najít domov našim svěřenců abychom se mohli postarat o další opuštěné a nechtěné kočičky.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   17.05.2011 22:47 Muž lucYnka [22] – DMS pro Kočičí naději
Kočky a pejsky v Kočičí naději o.s. můžete podpořit posláním dárcovské sms. Dárcovskou SMS zašlete na číslo 87 777 ve tvaru DMS KOCICINADEJE . Cena DMS je 30 Kč, Kočičí naděje obdrží 27 Kč. Pokud nás budete chtít podpořit dlouhodobě můžete přispívat pravidelně každý měsíc po dobu jednoho roku. Stačí odeslat SMS ve tvaru DMS ROK KOCICINADEJE na číslo 87 777 a každý měsíc Vám bude automaticky odečtena částka 30 Kč. Děkujeme

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   02.03.2011 16:07 Maruška
Kočičky se dají adoptovat i na dálku.Doporučuji přihlášení i na Facebook.Útulky by se bez něj ani neobešly.Vidí to tisíce lidí a dobře se umisťují zvířata a dá se rychle i pomoci.Kdo máte zájem jsem se svým jménem jediná na FB a rychle mě najdete.Jsou tam i záchr.stanice a pod.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 5   26.02.2011 19:48 Žena siamka [38] - Siamské a orientální – další projekt
Fotka k příspěvku Chtěla bych se zeptat,jestli takové darovací akce nejsou i normálně přes rok?děkuji
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   24.12.2010 17:20 Muž lucYnka [22] – Re: lucYnka
Projekt pokracuje az do Tri kralu :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 8   22.12.2010 23:31 Muž lucYnka [22] – Strom splněných přání
Na stránce kociciprani.cz/ můžete splnit vánoční přání Vámi vybrané kočičce/kocourkovi/kočičkám z útulků.
Udělejte i kočičkám pěkné Vánoce .

+ Přidat reakci


Zpět na obsah sekce Útulky • Zobrazeno 143x

© KOCICI.NET - https://kocici.net/forum/313-utulky-charitativni-akce-pro-kocky