Tak ja jsem taky ve volierce ale to je porad to stejny prsi - slunicko, prsi - slunicko.. Ja jsem myslela zes na me zapomel..I na strom jsem vylezla a volala te a koukaaaam pomohlo to!!
Hele koukej, Lumpinka dokonce i přeplavala moře aby se šla kouknout na zdejší tlustochy !!
Tak už vůbec neříkej že jsou moji partáci tlustí, protože tu máš pravýho tlustocha na fotce s naší/ mojí Lumpinkou
118.07.2012 16:10jarmila58[269] - Domácí kočky – ?
Ta by me dneska zajimalo kde všeci ste? Dyť venku porad jenom prsi! Urcite si "válite šunky" ze? A zas dojdeme k tomu ze budeme všeci tlustouckatí...
Tak heleď jaka normalni kocka by se vozila na rybach? Co to je za vymysl? My jsme meli krasnou dovolenou na plazi s normalnim potapenim a plavanim.. Jinak ten pocitac opravime spolecnymi silami s clovickama. Budou nam radit a ukazovat co kde spojit a pockejte az my to fakticky opravime!
517.07.2012 22:43Rholisek[3846] - Krátkosrsté a somálské
Helec habyste vědíli hde sme - na Šejšelách u kamaráda Víti
No dobře, teď už vám věřím, ale jen tam tak čekáte na nějaké čudly to můj Šítánek lovil žraloky a a než jsme je ulovili, tak jsme se na nich povozili.. heeeč Milkýška
Nevěříš ? Já tam byl s nima a byli jsme i v přístavu, jukni na fotku, jsem tam já i Lumpinka s našemu společníky na cestě
317.07.2012 19:34Šítánek
My jsme si s Milkýškou udělali romantickou projíždku na lodi, a já jsem lovil v moři žraloky, Milkýška vše pozorovala a dosvědčí !!! a pak přemýšleli o strategii utoku na vás
hele, my chcem ,ale důkaz tebe na pláži,jinak nevěříme, žes tam byla spíš jste běhali kolem rybníka plného žabinců jo a internet vám nepojede dlouuuuho
To si piš že sem tam byla, kukni musela sem zajit do kavarny skrz ten internet cos nam odpojila a musela sem hledat cestu zpatky aby sme se zas dostali dom. Jenomze v te kavarne sem si musela dat neco k piti-a kdyz sem mnoukla ze chci mliko tak mi dali jenom vodu-ze prej mliko nevedou..Tak so je to za podnik kdyz nemaji ani mliko?
Tak jo pocitam s tebou, cesta bude dlouha.Takze stejne neskoncime v mori ale zas na bazene..To vím prece...A mas plavky?? Ja jo...Koukej jak jsem vybavena..
Jo, že jsou britky silnější kostry a těla to vím už dávno...A co víc vědět když ji doma nemám
Jakos zlý slova jo omu věř, možná tak provokatérní šák víš jak to je