A co tys vyvadela vcera vecer? Jsem te dobre videla jak jsi se prala se sousedovic kocenou. Chudak mala, vsak stejne te porazila. Vim to. A pak zes byla na akci výzvedne a ze mas zpravy.. Prdlacky zpravy, ale prohrany boj! Tak to je...
Jen aby. Hele a to nevis ze to byl jenom karneval a maska?? To nebyl zadnej kralík. To mas tak jak s tou kravou tady, to taky neni krava, to jsme my prece prevlecene.. A za cos bylas ty noo??
Já jsem slušné děvče a na zpěvu v obchodu nevidím nic špatnýho ... Hele a mí zvědi my šeptají, že prý ses zailovala o králíka to bude Lump koukat až se ti místo koťat narodí králikokoťata Milky
To by teda neudelal ten muj zachrance, ten by bojoval taky, cccccs si nemysli. Hele a cos delala v obchode? Jsme te tam videli a misto nakupovani jsi poslouchala hudbu....
hele, já si myšky cvičím jako agenty tajné služby Takže já je nelovím ne asi Ten tvůj zachránce by vzal nohy na ramena, jen by na něj Šíta promluvil Milky
Ja mym prece taky svyho zachrance.. Hele a co to lovis za mysi?? Musis lovit poradne a poradny, prece te tadyk nebudem poucovat... Tyyy jo Milkyska neví jak na myšičky...
Takovej prerostlej kocicak jo?? A myslis ze nam hodnouckejm to vadi?? My si zalezeme do kočko-auta a ujedem a nejakej ten vas jeden skok ani stacit nebude...Vsadila bych se ze takovej nemate co???
Moc si nevymýšlej, ty jsi mazaná Lumpa a snažíš se nám namluvit, že jsi hodná, ale my známe pravdu a nám neutečeš A máme nového kamaráda, který tě dohoní jedním skokem
pozor, pozor, Šítánek už je na cestě v pomoci všem hladovým a opuštěným kočičkám i těm drzým ptáků ukáže, zač je toho jeho pacička. A všem drzým Lumpinkám a Lumpíkům vytahá kaťata Milkýška
622.07.2012 22:44Rholisek[3846] - Krátkosrsté a somálské
Helec vy hašteřivci, buďte rádi, že se máte všicí jak se máte. Posíláme vám obrázek kámošky z Maroka a garantujem vám, že by byla u vás doma moooc ráda a ani by nedutala a zbaštila by všecko co by dostala na talíř
222.07.2012 18:46jarmila58[269] - Domácí kočky – !!!
No kdyz privreme ocicka tak i my jsme na tom stejne drze...
319.07.2012 10:31jarmila58[269] - Domácí kočky – Dovolena??
Týýýý jo tady se každej dovolenkuje.. To ja si dam rači zmrlinku a budu se opalovat nebo koupat Doufam ze jak se kamaradi vratite tak ze se podelite i zazitky..