Výběh, voliéra....
0 07.10.2017 10:05 jarmila58 [269] - Domácí kočky Já bych teda do klasického čtyřhranného pletiva rozhodně nešla... Zvolila bych opět šestihranné (králičí) pletivo které se osvedčilo i na naší volierce a je to jistější..
0 05.06.2017 11:47 Mc-cat – Klasické pletivo - voliera pro kočku
Dobrý den,
máte někdo zkušenost zda by se kočka protáhla klasickým pletivem - myslím si,že to není možné..., na zahradě realizuje velký výběh pro naše dvě bytové kočky, a zbylo nám velké množství pozinkovaného pletiva 150 cm, počítáme že budou šplhat ale to je v pořádku, děkuji
0 05.03.2017 22:50 Janča – Voliera
My jsme si zkoušeli dělat výběh sami z konstrukce ze sítí něco jako
www.promounds.com/… , ale bylo to moc složitž a nedrželo to a nakonec jsme si to objednali od Kočičího ráje a jsme spokojení zatím
Špatně jsem to formulovala. Nemyslím dvířka malá, máme prosklený klasický balkonový dveře, ale navíc velké dvířka, když nechám otevřené dveře, tak aby mi hned kočky neutekly a zároveň jsem nemusela stále zavírat dveře, obzvlášt v létě. Děkuji
kočičí dvířka i sítě se dají sehnat na zoohitu
0 01.03.2017 08:34 Iris – Ochranná síť pro kočku
Dobrý den, prosím o radu, kde sehnat či nechat levně vyrobit obyčejná dvířka na do balkonových dveří s pevnější síťkou či drátkem, stačí na zachycení s kličkou.
Pak kočičí voliéru na balkon, tak 1mx2m.
Děkuji za tipy či rady.
Nóó u nás by stačilo jen zapískat..
Super, ale už vidím, jak je zaháním domů, když se jim nebude chtít.
teeda to je Luxus
to by se mi taky libilo
To jo, ale ta konecna suma vseho by me asi polozila... :-/
No, opravdu si s tím vyhráli
9 15.07.2012 17:01 JITŘENKA
To víš, to je svět ! Proto mám svojí farmu, kde mužu běhat kam chci a široko daleko není žádná silnice
jen les, les a zase les louka pole les les les
cestu doma přeci najdu, jsem kočka né
a tech aut na sražení...
Já tam chci takýýý, Boženko vezmi mě s sebou
Do takové voliéry bych se nechala zavřít sama. To by byl relax.
9 14.07.2012 10:49 JITŘENKA
Je hezka, jen mit takovy prostor a mit souhlas k pripevnění domu (okna)..
10 08.07.2012 21:16 R PavelKuTo [2603] - Krátkosrsté a somálské Ony to tam mají vlastně rozdělené na 3 části venkovní(tu oplocenou), předsíňku (tu se smotaným kobercem a dveřmi) a posední už není vyfocená a je to vlastně budka všechny stany ze dřeva bez otvoru. Mě včera napadly ještě nějaké vychytávky, pak ještě hodím fota.
Paráda, něco takového by potřeboval Artuš, venku se mu hrozně líbí, ale utíká potvora, tak chodí na kšírkách, jen bych to ještě propojila kočičími dvířky až do domu aby mohl kdykoli spát uvnitř.
To my jsme zatim ani Lumpinku nezkouseli poustet bez voditka, ono prece jen bydlime tesne u silnice a takovych kocicich nestesti je tady spousty. Proto se tomu chci vyhnout. Jen kdyby se momentalne nemrouskala...
Vyvali se vsude mozne, takhle by byla ve voliere a bylo by. Jenze na volieru je potreba spoustu materialu a taky velky kus pletiva...
ak by šlo iba o "oplotenie" balkonu tak nato sme objavili fantastickú sieť
www.zoohit.sk/… a ak volieru tak jedine pozvárať nejakú kovovú konštrukciu a pletivom potiahnuť dookola a vrch nejaká strecha
Dobry den, mate nekdo nejaky typ nebo nejaky napad na zhotoveni nejjednodussi cestou voliery-vybehu pro kocky? Dekuji za jakekoliv informace..
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 328x