Přihlaste se a využijte web naplno KOCICI.NET »

Obojky proti blecham

 

NápovědaFórum » Péče o kočku » Zábava 

+ přidat příspěvek
Obojky proti blecham
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.10.2017 20:42 Jindra – Jindra
Moje kočka nedávno chytila blechy, takže jsem hledal něco, co by jí těch mršek zbavilo... Dostal jsem tip na Bayer Foresto, který tedy u mé číči zafungoval za pár dní a vše je v cajku. Sepsal jsem i krátkou recenzi : recenzomat.cz/…

Jsou tam i fotky náramku, takže si můžete udělat představu



Shrnutí:

Obojek fungoval za pár dnů

Nesmrdí

Je celkem drahý, ale zase vydrží 8 měsíců
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.09.2017 22:36 Domis – Alergie
Dobrý den,

dejte si pozor na alergie, zde najdete celou řadu alergologických testů - www.genomia.cz/…/
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.03.2015 15:27 Muž funtcz [0]
Zdravim. Mám dotaz na obojky. Který je účinný a nezávadný. Kočky s nama spi v posteli u hlavy, u noh.. Různé.. Hrají se s dětmi.. Používám Spot-on frontline Combo ale divam se že obojek vyjde levněji a déle vydrží. Ale bohužel nemám s tím skušenosti.. Díky
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.02.2015 07:47 Lola – Zkušenost
Ahoj, poměrně dlouho už používáme pet-food.cz/… a sem tam přidáme i nějaký ten obyčejnější repelent pro kočky. Problémy jsou minimální a kočka se netváří, že by jí obojek vadil.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.01.2015 09:25 toni Re: smula
hmmm...tam prave nic neni..:-(
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.01.2015 09:09 R Muž smula [884] - PolodlouhosrstéRe: toni
o tom jsem nikdy neslyšel. Poku by to tak bylo, muselo by to být uvedeno na příbalovém letáku toho výrobku.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.01.2015 22:38 toni – obojek a těhotenství. .
Ví někdo co je pravdy na tom ze když je těhotný žena v domácnosti nesmí mit kočka obojek proti blechám? Že je to nebezpečné?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.01.2015 10:47 Žena Piky [1360] - PolodlouhosrstéRe: ZuzkaRecmanova
Foresto máme také vyzkoušený na venkovních kočkách, fungoval skvěle a dlouho.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   02.01.2015 20:13 Žena ZuzkaRecmanova [1] - Domácí kočky – Foresto
My koupili foresto ... Funguje dobře kocour domů pořád nesl klíšťata a blechy.Od té doby co jsme pořídili foresto klíšťatům a blechám byla konec ! Stojí sice víc , ale za tu cenu...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.10.2014 07:48 R Muž smula [884] - PolodlouhosrstéRe: W
Dobrý den

nevím sice přesné fungování Controline spot-on, ale u Frontline combo to funguje tak, že když se blecha napije, přestává se rozmnožovat a klást vajíčka. Spot jí tedy nezabije (ono není ani proč, behem pár dní chcípne sama), ale zabrání rozmnožování.
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.10.2014 09:10 Žena Piky [1360] - PolodlouhosrstéRe: W
Ty bleší mrchy už jsou tak odolné, že mě to vůbec nepřekvapuje, že to nezabralo. Účinkovat by to už mělo. Osobní zkušenost - také jsem si je dotáhla z venku - je to běh na dlouhou trať. Desinfikovat celý byt i několikrát týdně (já vím, hrůza, ale bleší vajíčko přežije pěkně dlouho) nestačí jen ošetřit kočky. Pelíšky a místa kde se zdržujou vystříkat nejlépe nějakým sprejem. Řádně luxovat a pelechy klidně i vyprat. Ono se totiž může zdát, že kočka už je v pohodě a pak si nabere někde z koberce a máte to tu znovu.
Pokud to vydržíte aspoň měsíc už budete mít slibnou naději, že je konec.

Jinak nám se osvědčila pořádná koupel, ruční vybírání těch bestijí a pak obojek od Foresto. A k tomu tedy ten úklid.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.09.2014 16:20 W – spot on Controline
Ahoj, v úterý jsem zjistila, že moje dvě čistě bytové kočky mají blechy. Asi jsem je musela domů donést já na kalhotech od nějakého psiska, protože jinak si to neumím vysvětlit. Každopádně jsem jim v úterý odpoledne nakapala do kožíšků Controline spot-on, takovou tou pipetkou. Dnes je pátek a zvířátka se pořád drbou a zrovna jsem koucourovi jednu živou zahlédla rejdit v kožichu. Nemyslím si, že by se jednalo o nějakou vyloženě invazi, v kožichu mají i minimum toho blešího bordelu, ale v letáku psali, že by blechy měly být mrtvé do 48 hodin. Nevíte, jak rychle ty kapky zabírají? Jako jestli se ta potvora musí nejdřív nachlastat, než chcípne? Nechci do koček prát nic dalšího, nebo je otravovat obojkem, ale ty blechy jsou mi nepříjemné...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.09.2014 16:38 Alex
Ahoj mám dvě kočky holky a koupil jsem obojky dva že prý jsou dobrý Duál Action jo voní to jo alba účinek hodnotim na 50% no nevím jaký vy máte zkušenosti ? Ted máme jiní a dobrý více mají svou vůní pach ale dobrý .Já říkám není důležitý jeslí ne voní důležitý je že jsou učiní. Na co obojek proty parazitům který voní a účinek není takový jaký očekává té .
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.03.2012 03:29 Žena hanka123 [26]
Lidi, já mám letos problém - obojky kočkám sice pomáhají, ale Kiki se na něm "oběsila" na klice - naštěstí obojek zůstal na klice a kočička živá bez obojku (Kikinka má drobnou hlavu)...Letos se obojků kvůli tomu docela hodně bojím...Sprejů se kočiny bojí a navíc nejsou zdaleka tak účinné jako obojek. Nevíte někdo,dá se sehnat protiklíštěcí obojek bezpečný pro kočky? Takový, co s rozepne, když za něj kočka někde uvízne?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.03.2012 21:10 Žena Piky [1360] - Polodlouhosrsté
My doma taky vyzkoušeli Bolfo obojek. Naši kocouři ho snesli, ale přítelova kočka se ho musela po 2 dnech zbavit, byla úplně mimo, a peršan co nám umřel ho taky nesnesl, naprostá změna chování - že jsme měli strach aby se nepřiotrávil. Chce to hlídat. Na druhou stranu jiné obojky nebyly k ničemu, tenhle fungoval a prý navíc pracuje jako "práškovací" že se sype ta látka i po bytě, takže ty potovry dostávají zabrat.
Jinak s tím úklidem na tom jsi stejně jako moje máma a já, mám hrůzu kdybych to našla někde poblíž postele, to si pak jsem schopna aplikovat sprej i na sebe a do vlasů :-) Všechno se savuje, stříká a pere. Jenže ty mrchy jsou někdy pěkně odolné.
Musím zaklepat, aby to nepřišlo znovu, máme už dlouho pokoj.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.02.2012 20:59 R Muž smula [884] - Polodlouhosrsté
my se blech zbavily jen spotem. přejde do kůže a když se blecha napije, tak chcípne.Největší problém je líheň v bytě, než blechy venku.
Jakmile je blecha na kočce, tak už je vlastně mrtvá (neb se brzy uchlastá a u...)
problém jsou ty stovky vajíček co jsou schopny vyprodukovat. Tyhle nymfy vydržej
v různých škvírách i půl roku.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   28.02.2012 16:34 R Muž smula [884] - Polodlouhosrsté
záleží na obojku a také na kočce. Funkce je tak na 50%. Bolfo má dobrý.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.02.2012 22:14 Alex – Obojky proti blecham
Obojky proti blecham a parazitum jsou fan mám tři čičiky a sprejovani je proně fak odporne nesnaší sprejovaní to cí cí jo ijá to nesnesu taky mijeto odporne ci ci i vkrku to draždi antiparazični obojky pro kočky sou super mají je na 6 mněsícu proti blecham super. Netrapim je sprejami.

+ Přidat reakci


Zpět na obsah sekce Péče o kočku • Zobrazeno 156x

© KOCICI.NET - https://kocici.net/forum/210-obojky-proti-blecham