Přihlaste se a využijte web naplno KOCICI.NET »

Stelivo

NápovědaFórum » Péče o kočku  

+ přidat příspěvek
Přejít na předchozí stránkuPřejít na další stránku   1  
Stelivo
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.10.2014 14:00 Alex Re: evik
Moc díky já používám BioKaťs je super dobře hrutkuje pohlcuje pachy jiný ne budu zakoušet jsme spokojení i kočičky
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.09.2014 19:48 Žena evik [224] - Domácí kočky
Ahoj Alex,my používáme dlouhá léta Zverlit, také hrudkuje moc dobře- hrudky se na lopatce vůbec nerozpadají. Pročti si tu předchozí příspěvky, najdeš tu zkušenosti s mnoha dalšími stelivy . :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.09.2014 17:29 R Muž PavelKuTo [2603] - Krátkosrsté a somálskéRe: Alex
Písek pro kočky do WC . Je STELIVO . Děkuji. coze coze coze
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.09.2014 16:15 Alex – Písek pro kočky do WC
Ahoj už jste vy zkoušeli různý písek ? Mí jo a než jsme koupily ten pravý co dělá dobré hrudky .Nakonec mám vy zkoušení písek vím že je dobrý a dobře dělá hrudky skvělí nerozpadají se na lopadce BioKaťs Classic Orange je super.Jaké vy používáte ? Vaše zkušenosti z pískem ? Víte ze jsou písky který se mohou z plachovat v záchodě?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.12.2013 20:11 adilat Re: adilat
Tak už brit fresh používáme, je perfektní. Akorát jsem koupila lopatičku s nejmenšíma otvorama, brit je jemný a teď se krásně prosívá a hlavně je spokojený Damián. :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.12.2013 14:17 adilat Re: Katha85
Katha85 napsala: Ahoj,

pročetla jsem přízpěvky a trošku jsem se podivovala jaké jsou někdy s kočkolitem patlanice. My používáme toto: www.spokojenypes.cz/…
- BRIT ULTRA FRESH

- kompletně měním asi jednou za dva měsíce
- ani nevoní, ani nesmrdí, nic necítím
- neulpívá na srsti, mimo je pouze když číčáci aktivně hrabou
- záchůdek jsem kompletně čištila asi dvakrát (normálními vlhkými neparfemovanými intimními ubrousky) za ten rok, neb na dně nebylo po ničem památky a když uklízím a je cokoliv na toaletce vidět, tak to setřu ubrouskem hned
- kočičáci si v něm i rádi hrají

Jednou jsem na chalupu přivezla nějaký tmavší 5ti kilový kočkolit asi za 80 korun a vydržel tam dva dny - prášil, smrděl jak kanál, vypadal děsně nehygienicky, číčáci z něj nebyli nadšení vůbec, nehled na to, že okolo to vypadalo, jako kdybychom škrábali omítku - samý popílek

Tak to jsem ráda, já toho právě pro mého čerstvého přírůstka z útulku objednala 2 pytle, recenze jsou dobré. Zatím mám něco provizorního z Alberta, je to levné, pachy to kryje ale nehrudkovatí a vytváří na dně blátíčko. coze :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.09.2013 10:26 Žena Ani [57] - Kočky domácí, Evropské kočky a kříženciRe: zvedavka
Moje kočka je taky zbožňuje, ale radši si pošmákne na hovězím nebo kuřecím masíčku :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.09.2013 20:26 Žena zvedavka [37] - Domácí kočkyRe: Piky
No vidíte, nám zase stelivo z Tesca vůbec nesedlo. Asi co člověk (kočka) - to názor.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.09.2013 20:25 Žena zvedavka [37] - Domácí kočkyRe: holisek
Ty naše baští od této firmy konzervy rybí a jako pominuté. :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   15.09.2013 20:23 Žena zvedavka [37] - Domácí kočkyRe: evik
Hrudkuje. Dáváme větší vrstvu a s nabráním na lopatku problém nemáme.
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.09.2013 20:42 R Žena holisek [3846] - Krátkosrsté a somálskéRe: zvedavka
Nevím jak stelivo, ale konzervy nejedí ani naše venkovní kočky ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.09.2013 18:12 Žena jarmila58 [269] - Domácí kočkyRe: Momi
Ale jde dela hrudky, taky pouzivame a jsme plně spokojeni.. ano
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.09.2013 15:23 Žena Ani [57] - Kočky domácí, Evropské kočky a kříženciRe: evik
My jsme ji měli jednou a stačilo. V záchodku to vypadá jako hrudka, ale do lopatky to nejde ani nabrat. ne
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.09.2013 12:55 Žena evik [224] - Domácí kočkyRe: zvedavka
Dotaz- ta LOUISA dělá hrudky? :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.09.2013 12:14 Žena Piky [1360] - PolodlouhosrstéRe: zvedavka
Co kočka to "názor". Naše čičiny, tohle světlé stelivo striktně odmítly. Kupuji obyčejné z Tesca nebo z Kauflandu, ale musí být tmavé. Je možná trošku prašnější, nicméně, kočce i mě vyhovuje.

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   05.09.2013 23:35 Žena zvedavka [37] - Domácí kočky – Stelivo Louisa
Fotka k příspěvku Levné a kvalitní z Penny marketu. Jsem s ním spokojená. Ozkoušela jsem více druhů, ale u tohoto zůstávám - a není to jen o ceně. Výborně absorbuje pachy.

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.09.2013 19:23 Žena ModráLentilka [0] - Siamské a orientální
Fotka k příspěvku My zase doporučujeme Zverlit super jemný (světle růžový). Je opravdu výborný a kočkám se líbí.

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.09.2013 12:59 Žena Ani [57] - Kočky domácí, Evropské kočky a kříženci
My jsme spokojeni se stelivem Zverlit. Když ho ve zverimexu nemají, tak kupujeme v Lidlu to levné stelivo a taky nám vyhovuje. Jen nám nevydrží tak dlouho jako Zverlit.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.09.2013 12:35 R Muž smula [884] - PolodlouhosrstéRe: Katha85
pro 5 a více koček už tento typ steliva nepřichází v úvahu.....
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.09.2013 09:18 Katha85
Ještě doplním, že záchody jsou dohromady tři, jeden veliký na chalupě a dva v Praze. Kdybychom měli jeden, tak by to dost pravděpodobně vypadalo úplně jinak :(
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.09.2013 20:57 Katha85 Re: smula
DDvě viz prezentace, kastrovaného Toma a Terezku.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.09.2013 20:22 R Muž smula [884] - PolodlouhosrstéRe: Katha85
hmmm..... a kolik máte koček???
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.09.2013 16:11 Žena Maartinkaa [63] - PolodlouhosrstéRe: Katha85
Zdravím, tak zrovna tohle stelivo u nás neuspělo, jednou sem ho koupila , protože naše oblíbené Biokats Orange už neměli a přišlo mi, že oproti našemu hrozně práší a nehrudkuje, tak , jak má :-(
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   01.09.2013 14:09 Katha85
Ahoj,

pročetla jsem přízpěvky a trošku jsem se podivovala jaké jsou někdy s kočkolitem patlanice. My používáme toto: www.spokojenypes.cz/…
- BRIT ULTRA FRESH

- kompletně měním asi jednou za dva měsíce
- ani nevoní, ani nesmrdí, nic necítím
- neulpívá na srsti, mimo je pouze když číčáci aktivně hrabou
- záchůdek jsem kompletně čištila asi dvakrát (normálními vlhkými neparfemovanými intimními ubrousky) za ten rok, neb na dně nebylo po ničem památky a když uklízím a je cokoliv na toaletce vidět, tak to setřu ubrouskem hned
- kočičáci si v něm i rádi hrají

Jednou jsem na chalupu přivezla nějaký tmavší 5ti kilový kočkolit asi za 80 korun a vydržel tam dva dny - prášil, smrděl jak kanál, vypadal děsně nehygienicky, číčáci z něj nebyli nadšení vůbec, nehled na to, že okolo to vypadalo, jako kdybychom škrábali omítku - samý popílek
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.05.2013 15:09 Žena Snížek [520] - Domácí kočky
Fotka k příspěvku Používáme toto a kocourci jsou spokojení. Ačkoli při třech kočkách je WC (samozřejmě několikrát denně vybírané) stejně ke kompletní výměně co tři dny.

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   29.05.2013 08:20 Žena Markiit [1216] - Domácí kočkyRe: Sheila
Taky používáme toto stelivo a jsme spokojení ano palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   28.05.2013 20:24 Sheila
Fotka k příspěvku Já pro Sheilinku používám toto :-)

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.05.2013 15:49 Žena Edit [1] - Domácí kočkyRe: Momi
Zkoušela jsem ledasco, ale stelivo Catś Best se mi osvědčilo nejvíce. Voní dřevem, dobře hrudkuje.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.04.2013 14:31 Žena Ani [57] - Kočky domácí, Evropské kočky a kříženciRe: Tom
Ještě bych chtěla doplnit, že skvělé marketové stelivo je i z Lidlu, jmenuje se Coshida :-) Bezva hrudkuje a vůbec nepraší ;-) Mohu doporučit... palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.04.2013 14:30 Žena Ani [57] - Kočky domácí, Evropské kočky a kříženciRe: katka
Pak je ještě Litter Kwitter, který taky učí kočky na lidský záchod :-)
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.04.2013 15:24 Tom – Stelivo Tesco 8l světlé, jemné
Používáme už nějakou dobu 8l balení z Tesca, je to podle mě nejlepší stelivo v marketech, výborně hrudkuje, vůbec nepráší a kočičky si to užívají. Máme dvě krásné maincoonky:) zkoušeli jsme všechno možné a u tohoto jsme zůstali hop
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   04.02.2013 20:57 katka – Naučila jsem chodit kočku na lidské WC aneb jak vyřešit problém se stelivem
Ahojky, posílám návod jak vyzrát nad stelivem, páchnoucího kočkolitu apod.:-)Ze svojí vlastní zkušenosti bych Vám ráda doporučila produkt, který právě tyto zápachy a věčný problém se stelivem vyřeší.
Taky mám doma kocourka všechno bylo super do té doby, dokud nám nedošlo jeho ,,oblíbené,, stelivo a neudělal mi hovínko vedle:-) Brouzdala jsem internetem kde jsem objevila, že se dá kočka naučit na lidský záchod.! Říkám si, cože? A ono fakt koupila jsem si CitiKitty kočičí WC (tréninkovou sadu) cca měsíc a půl nám to trvalo a naučil se naprosto bez problému používat naše WC. Od té doby neřeším stelivo, nečistím bedničku a ani nečichám nepříjemný ,,smrádek,, Doporučuji vyzkoušet, funguje to:-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   16.11.2012 07:30 Žena lotte1 [70] - Siamské a orientálníRe: anetka123
my mame takovej jako pudr...posypeme podestylku, promichame a uz to voooni...je toho 3/4 kila... stoji 7 Euro a mame ho uplne od zacatku 14.09.2012 a jeste mame asi tak 1/4 baleni palec ano
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.10.2012 13:02 Žena Ani [57] - Kočky domácí, Evropské kočky a kříženci
Jak aplikujete pohlcovače do kočičího záchodu? Vy to vždy nasypete na dno záchodu a pak nasypete písek? coze Nebo jak? hmm
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.10.2012 12:18 Žena Ani [57] - Kočky domácí, Evropské kočky a kříženciRe: Lenka
No, v tom našem zverimexu to prodávají za 149/10kg, což si nemyslím, že je drahé. Jenže kdybych to koupila přes internet tak ty ceny by byly vskutku příšerné!!! :-(
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.10.2012 12:08 Lenka Re: anetka123
Hlavně si dobře vybírejte, kde nakupujete. Je to šílenost, ale v jednom zverimexu ho prodávají za 130, v druhém za 180 a ve třetím dokonce za 300!!
Ono i to Fresh je super:) Ale pomeranč vskutku voní:o)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.10.2012 12:06 Žena Ani [57] - Kočky domácí, Evropské kočky a kříženciRe: Lenka
To jsem taky viděla ve zverimexu, ale jenom Fresh. Až nám dojde Louisa tak skočím pro něj, teda pokud tam ještě bude tone
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.10.2012 12:01 Lenka
My tedy kupujeme tohle steliva-a-toalety-pro-kocky.heureka.cz/…/ Máme dvě čičiny a vydrží přibližně na 3 týdny, navíc opravdu voní.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.10.2012 11:54 Žena Ani [57] - Kočky domácí, Evropské kočky a kříženci
No já právě nechci zase utrácet za stelivo. Tu Louisu jsme koupili už dávno ;-). Musíme ji využít. Na jak dlouho vám ta Louisa i z tou vůní vydrží??? Jinak používáme Zverlit, ale zklamal mě červený, moc smrděl no
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.10.2012 11:39 Žena jarmila58 [269] - Domácí kočkyRe: anetka123
Louisa je pro nas teda prozatim na prvnim miste, je to stelivo ktere odpovida cene, vydrzi dost dlouho ale presne nevim, dosypavam. Jinak samozrejmosti je i vune palec
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.10.2012 10:32 Žena Ani [57] - Kočky domácí, Evropské kočky a kříženci – Louisa
Dobrý den, mám menší problém tone Právě nám došel Zverlit. Ještě kdysi jsme koupili stelivo Louisa z Penny, jenže ted se nám nechce kupovat nové a musíme ho využít jinak nám bude doma ležet pořád. Chci se zeptat jak dlouho vydrží a jak často ho měnit hmm. Ještě dokoupím nějakou vůní když to bude nutné. Máte s Louisou nějakou vlastní zkušenost??? Chtěla bych vědět jak se vám osvědčil, děkuji za odpovědi.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   23.10.2012 17:19 Žena Ani [57] - Kočky domácí, Evropské kočky a kříženci
Máte pravdu, ten červený Zverlit opravdu trochu zapácha smich Brzy vyzkoušíme zelený a v 10kg balení... potlesk
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   16.10.2012 23:40 Žena evik [224] - Domácí kočkyRe: anetka123
To je jasný, Zverlit JE daleko lepší než kdejaká steliva ze supermarketu... :-) Bude to dobrý, uvidíš. ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   16.10.2012 18:38 Žena Ani [57] - Kočky domácí, Evropské kočky a kříženciRe: evik
Tak jsme to nasypali do záchodku. Naštěstí kočička na to chodí potlesk Jak se vyčůrala tak se to krásně rozvonělo, atk uvidíme jestli to pujde. Hrudky zatím nehodnotím, ale myslím si, že Zverlit je daleko lepší než kdejaký stelivo z supermarketu palec palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.10.2012 10:38 Žena evik [224] - Domácí kočky
My chválíme zelený, červený jsme daleko víc v bytě cítili.. coze (používáme 11 let ). Ale uvidíš, třeba to s tím červeným bude dobré :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.10.2012 13:18 Žena Ani [57] - Kočky domácí, Evropské kočky a kříženciRe: Maartinkaa
Oni nejvíc chválí zelený a červený a a my máme červený...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.10.2012 23:00 Žena Maartinkaa [63] - Polodlouhosrsté
Zkušenost s ním nemám,ale slyšela sem, že tahle vůně od Zverlitu není vůně :-) Lepší je ten obyčejný,ale nevím, nemohu potvrdit, nezkoušela jsem :-) Snad uspějete ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.10.2012 17:31 Žena Ani [57] - Kočky domácí, Evropské kočky a kříženci – Zverlit
Dneska jsme koupili červený Zverlit na doporučení paní ve zverimexu (je prý s vůní) Nemáte s tímto Zverlitem zkušenost? Kotě bylo naučené na silikát tak nevím jestli bude na to chodit :-(
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.10.2012 17:22 Žena jarmila58 [269] - Domácí kočkyRe: anetka123
Louisa je stelivo docea kvalitni na jeho cenu, kazdopadne taky pouzivame pohlcovac pachu - obycejny. Je vyrabeny bud jako vune levandule nebo "zeleny les". Zeleny les voni krasne a toaeta nezapacha. Take je tam dobra cena...
www.potrebyprozvirata.cz/…
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.10.2012 15:39 Žena Ani [57] - Kočky domácí, Evropské kočky a kříženci – Beaphar - pohlcovač pachů
Dobrý den, chtěla bych mému kotěti změnit druh kočkolitu, protože na silikát nechce chodit Před pár mesíci jsem koupila v Penny Marketu stelivo Louisa, někteří ji chválí a jiní zase ne. Rozmýšlela jsem, že koupím nějakou vůní aby záchod nesmrděl, protože víte ty kočkolity ze supermaretu, ony smrdí V našim zverimexu a drogerii prodávájí pohlcovač Beaphar a slyšela jsem, že není parfemovaný a krásně voní a kočkám to nevadí Ještě bych kotěti odkryla záchod a myslím, že už normálně bude chodit.

Reklama

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... 4

Zpět na obsah sekce Péče o kočku • Zobrazeno 1260x

© KOCICI.NET - https://kocici.net/forum/201-stelivo?od=25