Kde sehnat kotatka??
Uz mame..ale dekujeme za nabidky, nejak kotatek tady moc letos nebylo. Zrovna jsem pridala do prezentace fotky.. Hezky den. Jarca
0 06.10.2011 13:46 veronika čížková Jarmila 58
Nabízím kotě, máme jich doma na výběr z 5, jsou to dva chlapečci a 3 holčičky. KLidně Vám je přivezu až domů, Bližší info na tel 774 088 587. Prozvoňte zavolám zpět.POpřípadě pošlu fotky, zoufale hledáme vhodný domov
Dekuju za rady!Nemame auto a proto se chci kote z co nejmensi dalky. A kote pred odberem chceme jeste videt..Ale jeste jednou dekuju!
Súhlasím stebou Maruška
aj mi sme šli po mačičku cez 40km... takže neviem čo znamená mimo dosah... ale podľa mňa sú to len výhovorky a chcela byť slečna/pani zaujímavá
Na FB je jich taky mraky.Tak se s útulkem domluvíte i na přepravě.Nevím co je to dosah.My gteď vezli kočičky z Prahy do Mostu.Slyším poprvé,že někdo nemůže sehnat koťata.Já bych vám jich mohla dát 10.
jojo ale je to vsechno mimo nas dosah...
Ano v utulcich maji kocky ale vetsina je spis uz dospela a tak nejak uz naucena, ale my shanime kotatko..
To se divým.Všude koťata hledají domov a na Slovensku zvlášť.Stačí navštívit jakýkoliv útulek a uděláte šťastnými několik koťat.
Ahoj chci se zeptat kde se daji sehnat kotata? Bydlime v tak spatne lokalite ze nikde nelze kotata sehnat... (u "Mohelnice"-Olomoucky kraj)
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 137x