Přihlaste se a využijte web naplno KOCICI.NET »

Může zůstat březí kočka nadále v bytě s kocourem?

 

NápovědaFórum » Chování koček  

+ přidat příspěvek
Může zůstat březí kočka nadále v bytě s kocourem?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.08.2011 19:44 Žena gaume [0] - Krátkosrsté a somálské
s kocourem se pred porodem kocky doma nedalo vydrzet,neustale na ni skakal, takze jsem mela strach ze neco udela malym v brise. byl tedy na hlidani. kotatka uz jsou na svete, kocour je zpatky doma a vsechno v pohode. usetrila jsem kocce stres. mit kocoura v jine mistnosti neslo,vydrzel rvat celou noc, jak chtel za kockou, na navsteve rvat prestal. tak si jen myslim, ze kazdy ma nejakou zkusenost a nevim, proc by varianta kocoura jinde byla ta uplne nejhorsi a muselo me sest lidi zkritizovat. kazdy mate nejake zkusenosti, ja mela patnact let vzdy jen jednu kocku,poprve mam dve a aspon vim, co musim delat u tech svych. jestli u vas funguje mit kocku od kocoura oddelene v jedne domacnosti, tak super,u me to bylo jeste horsi.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 12   29.07.2011 22:17 R Muž smula [884] - PolodlouhosrstéRe: gaume
Také preferuji to co popisuje Majuska
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 13   29.07.2011 22:09 Žena Majuska [258] - Perské a exotickéRe: gaume
ale na to si dávajte pozor keď ho dáte preč a zas ho donesiete keď budú trocha staršie vtedy im môže začať ubližovať. My sme mali podobný problém ale vyriešili sme to tak že matka a malé boli zavretý v jednej izbe a kocúr bol celý deň s nami a keď sme šli pozrieť matku s malými tak smel ísť s nami aby ich videl a cítil a teraz sa s malým v pohode hrá :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.07.2011 09:50 Žena gaume [0] - Krátkosrsté a somálskéRe: smula
dekuji, asi ho radeji dam na hlidani.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 10   27.07.2011 12:57 R Muž smula [884] - PolodlouhosrstéRe: gaume
Záleží jak ho vnímá kočka, aby nebyla zbytečně nervozní. Pokud budete přítomni a ohlídáte je, tak v tom problém nevidím. Pokud ale budou doma sami, doporučuji zavřít kocourka do jiné místnosti.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.07.2011 22:20 Žena gaume [0] - Krátkosrsté a somálské – může zůstat březí kočka nadále v bytě s kocourem?
mám britského kocoura a kočičku, ta bude tak za dva týdny rodit. chtěla bych se zeptat, můžu nechat kocoura pořád doma nebo je lepší dát ho někomu na pár týdnů do péče? mohl by udělat něco koťatům? může vadit kočce jeho přítomnost? Jiní kocouři ani koťata kocourovi vůbec nevadí, není ani trochu agresivní, celkově je moc hodný, ale raději se ptám. děkuji.

+ Přidat reakci


Zpět na obsah sekce Chování koček • Zobrazeno 96x

© KOCICI.NET - https://kocici.net/forum/152-muze-zustat-brezi-kocka-nadale-v-byte-s-kocourem