Ztráta srsti po kastraci
0 28.03.2012 15:58 Lenka Je to venkovní kocour, chodil často zmrzačený, měl zahnisané rány, když se objevil po 5 dnech.... Teď je uklidněný, dobře živený... jen ten problém se srstí... U psů padání srsti po kastraci je častější... Hormony bych do nej nerada cpala... jsou z toho další horší nemoci. Spíš jsem myslela, jestli máte zkušenosti s biotinem, Sangrinem nebo nějakýma kapkama.
No já tomu taky moc nevěřim. A nechci nikomu kecat do chovu, ale "tajně" vykastrovat je asi přes čáru. Přítelově kočce a co znám tak i jinému psovi, vypadává - tedy oni si jí vylizují, srst, kvůli alergii. Berou něco podobného prednisonu oba. Tak pokud to má opravdu po kastraci, tak mě napadá reakce na narkózu. A určitě to chce veterináře, jinak může skončit plešatej. Ať už to je z čeho chce.
0 27.03.2012 20:30 Lenka – Ztráta srsti po kastraci
Dobrý večer, prosím o rady a zkušenosti, co dělat, když 6letý před rokem a půl kastrovaný kocour ztrácí srst (na břiše, bocích má jemné řídké chloupky), bez strupů, blech, odčervený. Snažila jsem se na netu vyčíst, jestli by pomohly nějaké homeopatika nebo kapky.... ale nezadařilo se. Kocour není můj a vykastrovat jsem jej nechala "tajně". Děkuji moc za pomoc
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Zdraví a nemoci • Zobrazeno 57x