S paní chovatelkou jsme dohodlí na to, že kdyby jsme chtěli začít s chovem, tak se mám ozvat, že nám s tím poradí - to samé i s výstavami. Kočička je kvalitní - po všech stránkách - ve smlouvě nemáme uvedené jestli je na mazlíka nebo ne - jen dodatek, že pokud bude uchovněna, tak doplatíme rozdíl ceny - což mi přišlo správné. Pouze o tom uvažuji. S tím, že ty koťata bych dala pouze známím, o kterých vím, že mají zájem a všichni jsou v okruhu mých kamarádu a přátel. A oháněním právníka si poslušne. Nechci to kvůli penězům. Kdyby ano tak bych se tady vůbec neptala! A rovnou bych množila, ale to vám je jedno! Neohánějte se právníkem, pokud jste smlouvy neviděla - buďte tak laskavá. Nebojte v žádné organizaci jsem nebyla a nikdy bych nechtěla být - myslím jen na dobro svých miláčku. Zažila jsem "organizaci" která dělala údajně sbírku pro útulek a pak si granulky a věci co jsme přinesli rozdělili mezi sebe a od té doby mě všechny "organize" pouze odrazují. Oháníte se vším s PP - ok v nějakých bodech s vámí souhlasím ale v některých ne. Vím o spoustu mých známých, kteří by si třeba pejska či kočičku s PP pořídila, ale finančne nemohou takový jednorázový vklad dát - ale vím, že ty zvířata by u nich byla kvalitně krmena. Mám i známou které hrozí exekuce a stejně každý měsíc ušetři alespoň na 1 pyle 14KG Proplanu aby ho odvezla do útulku. Přiznám se, že jste se mě neskutečně vytočila - možná právem možná neprávem -ale neposuzujte když nevíte všechna fakta!