Zvracení
0 10.10.2019 21:28 Marta-Kuzelkova Na otrávení nám veterinář dal Enterozoo
www.enterozoo.eu a během půl dne se z toho naše kočka začala dostávat. Dávali jsme gel do tlamy malou stříkačkou. Je toho asi vic na trhu, ale po teto situaci si tento lek držím vždy doma
0 08.01.2019 12:46 Lenka – Jídlo
Mě také micina pořád zvracela, ale bylo to jen jídlem. Stačilo ale změnit stravu a byl klid, teď kupuji konzervy Brit, nejvíc ji chutná Brit Fish Dreams Tuna & Salmon
Granule - celé, lehce natrávené = přežrali se (granule totiž v žaludku nabobtnají), dávejte menší porce.
Šťáva s kousky chlupů či trávy = normální stav
to je klasika - nestrávené jídlo. Kočky zvracejí celkem často - šťávy, pokud okoušou nějakou kytku či trávu; chlupy a td. Pokud je zvracení u jedné kočky častejší než 3x v týdnu, doporučuje se návštěva veterináře.
0 13.12.2014 17:35 Marketa – Neobvyklé zvratky
Dobrý večer, mám doma asi 3 měsíce kočku a kocoura (staří 1,5 roku a kastrované). Dneska jsem poprvé objevila zvratky (množství odpovídalo skoro člověku), které ani nesmrdely. Chci se zeptat jestli je to jenom zvracení chlupů nebo jestli to nemá neco společného s tím, že jedna kočka i kýchá. Předem děkuji za rady
Jasmínka dělá to samé, nají se granulí, zapije je vodou a následně vyzvrací úhledný, nepáchnoucí váleček, bez chlupů, tudíž naprosto bezdůvodně. Taky to nechápu a to o té bulimičce mě taky napadlo
. Asi má důvod to udělat, stává se to asi tak jednou týdně, nebo jednou za 14 dnů. Připadá mi, že tím, jak se po granulích napije, jí v žaludku asi nabobtnají a tlačí ji to..
, nebo já fakt nevím.
To já mám kocoura kterej žere dokud to nevybleje... hltá a dožírá od ostatních musíme ho hlídat.
No nevím,to jsem nikdy nezažila a jako každá šelma se dokáže nacpat a pak den nežrat.Mám tady drobnou kočičku a spořádá neskutečné množství a vůbec nezvrací.
To už je problém, kočka by měla zvracet max. 2 týdně a to většinou pokud ukuseje trávu. Záleží co zvrací, zda zbytky chlupů, či jen šťávy. Pokud zvrací nenatrávenou potravu, může to být i přežráním.
Zkontrolovat musíte vy.
To je hodně divné.Nemělo by to být ani po levném krmení.Ale pozor,může to být i zánět žaludku po nějaké otravě.Je to smrtelné.
0 13.09.2011 17:54 gunguy – Zvracení
Kočky nám zvrací každý den. Čím to může být ? Překrmením? Špatnou stravou ?
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Zdraví a nemoci • Zobrazeno 216x