Kočka s koťaty bez koťat
Naštěstí už se odstěhovali (teda spíš ten chlap šel do basy a jeho přítelkyně se odstěhovala)
0 03.08.2011 21:26 dan999 to je sice pěkné, taky, co se dalo s ploty udělat jsme udělali, stojí na něčem jiném :(
0 03.08.2011 16:36 Vini 0 02.08.2011 23:56 dan999 právě kvuli tem problémum nemuže zůstat pes na volno pořád, máme o ni strach, přece jenom je to šteně rotvika... na noc ji zamykáme do kotce a přes den pouštíme, ale jen když je nekdo doma, nebo na zahradě...jenom mezi námi, kotat už určite decka utrápili, jednak to byli čtyř týdenní kotata, za dva týdny mohli být odstaveni a nadruhou stranu, co by snimi delali na ubytovně, kde zvířata nesmí :/
0 02.08.2011 12:06 dan999 máme jisté problémy s oplocením, tak si tam pořád chodí kdo chce, od doby, co máme psa v kotci je to lepší, ale pořád si tam nekdo troufne vlést... sousedka videla decka z blízké ubyovny, jak kotata odnáší, ale zbít je by bylo nebezpečné a my prohlášeni za rasisty...
Taky je to možné.Nechápala jsem jak by se někdo dostal na cizí pozemek.
podľa mňa to neurobili deti ale cudzí kocúr, mne sa to raz stalo porodila mi mačička no netušil som kde usúdil som lebo už nemala brucho ale vždy sa držala doma a nie pri detoch potom mi došlo že už asi niesú, kocúre zabíjajú malé aby sa s mačkou znova párili a potvrdilo sa to 2 mesiace od pôrodu je mačka zase tehotná
a v kôlni ich mohlo odpratat hocičo aj kuna
Jak se vám může dostat někdo na zahradu?Když tam máte takové debily,tak bych si tuplovaně dávala pozor.Copak vám jich není líto? Děcka bych pochytala a zmlátila.
Mojej mačke zmizli 6-dňové mačiatka a približne po týždni sa jej prestalo tvoriť mlieko ale s mesačnými to je horšie tam je už veľa mlieka
Jednak nechápu,jak vám je někdo z bytu,nebo z parcely ukradnul,ale navštivte lékaře,nebo dostane zánět.Samozřejmě se mléko bude tvořit dál.Taky když zatvrdne se to třeba bude řešit operativně,ale rozhodně veterina.
0 31.07.2011 10:51 dan999 – kočka s kotaty bez kotat
Dobrý den, před čtyřmi dny nám ukradli čtyř týdenní kotata. Kočka je z toho uplně mimo, chová se jinak, je přítulnější ale taková bez energie. Problém je v tom, že má pořád mlíko, pořád se plní a už tam má bouličky, co s tím? na dotek jí to bolí vypadá to spíš jako vemeno, než struk :(
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Rady pro začátečníky • Zobrazeno 116x