Přihlásit se KOCICI.NET »

Kde žíjí naši kamarádi.

NápovědaFórum » Péče o kočku » Zábava 

+ přidat příspěvek
Přejít na předchozí stránku Přejít na další stránku   1  

Zápis povolen všem registrovaným uživatelům

Kde žíjí naši kamarádi.
4  - R PavelKuTo
Fotka k příspěvku Něco možná ze zahraničí?No z dovoleních takové obrázky znáte a holiskovic to určitě vyjuknou to známe my jsme byli. no někde v Africe?

4  - R PavelKuTo
Fotka k příspěvku ROZHLEDNA ŠTĚPÁNKA

Rozhledny a vyhlídky
Jizerské hory

Kořenov -
Štíhlá osmiboká kamenná novogotická rozhledna bývá nazývána královnou Jizerských hor.

4  - R holisek
Sme chytrý jako počítač, ééé chtěli jsme říct internet smich smich smich
4  - R holisek
Vím, vím rozhledna Štěpánka :-D :-D :-D
4  - R PavelKuTo
potlesk potlesk potlesk
Reklama
4  - R PavelKuTo – Re: holisek
Fotka k příspěvku Hvězdárna ve Ž......ch, malém městě s třemi tisíci obyvateli nedaleko Kyjova, vyrostla v roce 1965. Zamýšlena byla jako víceúčelové kulturní zařízení, tedy nejen jako observatoř, ale také jako hotel a restaurace. doma je doma

2  - R holisek – Re: Ždaňaři
Není náhodou ve Slaném??? palec palec palec
4  - R PavelKuTo
Fotka k příspěvku Jedna z mála hvězdáren u nás v republice.Kde by to mohlo být?

4  - mona – Re: holisek
palec potlesk potlesk
5  - R holisek – Re: mona
Já vím- Ploskovice :) :-P :-P
4  - R Jarka – Re: mona
Nějaká malá nápověda by nebyla?
Reklama
5  - R Jarka – Re: Kubíčci
Ahoj, tak to až pojedete do Nových Hradů na zámek, tak vás moc rádi pozveme k nám na chalupu, máme ji odtamtud cca 5 km směrem na Proseč.
Samozřejmě i Jiřinku, ale neumím, je to ostuda, poslat reakci dvěma uživatelům najednou.
4  - mona – kde to je?
Fotka k příspěvku Kde se nachází tento krásný zámek

4  - mona – Re: Rexik
ten je nádherný palec
4  - Maruška – Re: Bobeška
Gratuluji,tak to bych neuhádla.Moc hezký potlesk
5  - Kubíčci
Je tady jsme byli v loni, akorát jsme se tam nedostali do tý expozice kol, tam bylo hezky potlesk
Reklama
6  - Bobeška
Je to krásný rokokový zámek Nové hrady hop hop hop
5  - R Jarka – Re: holisek
Není to Příbor. Ještě trochu více nápovědy.
Zámek ... je rokoková stavba vybudovaná v letech 1774–1777 hrabětem Jeanem-Antoinem Harbuvalem de Chamaré ve stylu francouzských letních sídel podle stavebního návrhu Josefa Jägra. Pro svoji architektonickou jedinečnost a umístění v uměle vybudovaném přírodním areálu býval celý zámecký komplex nazýván “Malý Schönbrunn” nebo “České Versailles”. Ucelený rokokový areál obsahoval vstupní bránu a francouzskou zahradu se správními budovami, špýchar a anglický park s pískovcovou Křížovou cestou (1767), vedoucí k pozůstatkům původního gotického hradu. Po roce 1989 byl zámek vrácen v restituci vnukům původního majitele – textilního továrníka Josefa Bartoně z Nového Města n. Metují, kteří jej nabídli k prodeji. V roce 1997 zámek zakoupili Petr a Magda Kučerovi z Prahy, a od té doby prochází celý zámecký areál rozsáhlou rekonstrukcí a modernizací. Slavnostní otevření zámku se konalo již v roce 2001. Na předním nádvoří byla nově vybudována rokoková zahrada s fontánami a broderiemi ze stříhaného zimostrázu, rekonstrukcí prošel barokní špýchar, kde je nyní umístěno První české muzeum cyklistiky©, klasicistní zahradní altán i domek zahradníka, na druhém nádvoří zámku vznikla ukázka užitkové zeleninové zahrady, na terase před špýcharem je dnes barokní divadélko ze stříhané zeleně a zahrada s perénovými záhony. Ve výstavbě je zámecký hotel, budova oranžérie s rozsáhlým labyrintem, dokončuje se ustájení a výběhy pro koně a postupně se rozšiřuje farmový chov jelení a daňčí zvěře. V budoucnu by měl celý renovovaný zámecký komplex sloužit jako reprezentativní společenské, kulturní a turistické centrum a znovu nabýt pověsti jedné z nejvýznamnějších a nejatraktivnějších památek celého regionu.
2  - R holisek – Re: Rexik
České Versailles se říká zámku Příbor, nemýlím se????
6  - R Jarka – Zámek cca 20 km od Vysokého Mýta
Fotka k příspěvku Jedná se o rokokový zámek postavený v letech 1774-1777, kterému se také říká "České Versailles". V současnosti je v soukromém vlastnictví a postupně prochází rozsáhlou rekonstrukcí. Okolo jsou nádherné zámecké zahrady výběhy pro koně a farmový chov jelení a dančí zvěře.

4  - Kubíčci
Ta Křížová cesta je sice v Jiřetíně, ale jiném jež žije Koblížek smich Koblížek žije v Jiřetíne p. B. to je v Jabloneckém okrese a ta Křížová cesta je v Jiřetíně pod Jedlovou a to je u Děčína smich smich
2  - R holisek
No jo to je Křížová cesta, ale kde??? To by jsi Jiřinko měla znát :-D :-D :-D
4  - R holisek
Fotka k příspěvku Speciál zejména pro Kulíška, aby se jí dobře uzdravovalo :-D :-D :-D

4  - Kubíčci
ano správně potlesk
2  - R holisek – Re: Kubíčci
No jo Lány a mně to bylo povědomý smich smich smich Ale pamět tentokrát selhala i když je vídávám cestou na Křivoklát minimálně jednou ročně
4  - Kubíčci
Libochovice to opravdu nejsou, ... dám nápovědu--TGM
Reklama
2  - R holisek
Libochovice ne, nebyla by ještě trošínku nápověda, je mi to povědomé, ale furt nic :-D
4  - Kubíčci
nápověda: na západ od Prahy
4  - Maruška – zámek
Tak to asi nepoznám,i když mám zámky ráda a ráda je navštěvuji palec
5  - Kubíčci
Fotka k příspěvku Tady máte hádanku, to asi budete znát není to ale u nás v Libereckém kraji, musíte trochu dolů

4  - Kubíčci
Trosky máme taky rádi, a často tam jezdíme. Syn, když byl malý, tak říkal Troskáč, takže my už to jinak neřekneme :)
7  - R holisek – Re: Bobeška
Jojo Trosky moje srdeční záležitost, v hospůdce pod nimi mají super grilované klobásky, cestou tam a zpátky se šlape nádhernou švestkovou álejí a tý slivovice v zimě z těch švestek, nebo švestkový knedle ňam, ňam, ňam smich smich smich
4  - Bobeška
Jenom polovina, ta nám bližší. smich smich smich
Reklama
5  - Bobeška – Re: Ždaňaři
Fotka k příspěvku :-) podíváme se zase trochu do přírody?

4  - R PavelKuTo
potlesk hop potlesk
8  - Bobeška – Re: Ždaňaři
:-) Zámek Slavkov ano ano
6  - R PavelKuTo
Fotka k příspěvku Austerlitz

6  - R holisek
To zná každé malé dítě - CHEB smich smich smich
3  - Bobeška – Re: Ždaňaři
:-) a co firma Linia a Triola. :-P :-P
3  - R PavelKuTo – Re: Bobeška
Byla nebo je Kara Trutnov šíjí tam z kamarádů zvířátek kožichy. Fuj
Reklama
3  - Bobeška – Re: holisek
potlesk potlesk potlesk
2  - R holisek – Re: Bobeška
Tak tam jsem ještě nebyla, ale internet radí Trutnov sad
:-) Ještě přidám leží na řece Úpě, je tam Muzeum podkrkonoší.
2  - R holisek – Re: Bobeška
Náměstí do kopce mají v Roudnici nad Labem, ale tam asi nešijí dámské prádlo :-|
3  - Bobeška – Re: Ždaňaři
Prosím omluvte mě já to neumím zvětšit. Jako nápověda, šijí tam dámské prádlo, náměstí je do kopce.
3  - R PavelKuTo
Kočky vemte si lupu. No Mariánský sloup že je na náměstí to jsme poznali,ale kde to ne.
Fotka k příspěvku :-) No jasan paní učitelka má opět za jedna potlesk potlesk
A co tohle?

5  - R holisek – Re: Bobeška
Mě ta věž připomíná Jičín :-(
2  - R holisek
Protože to má za rohem :-D :-D :-D
4  - R PavelKuTo
Fotka k příspěvku Musíme přiznat barvu byl to od začátku velý chyták protože tento konkrétně!!tento obrázek!!Ještědu je z Mariánských lázní. Holísek mi to může potvdit.Byl speciální chyták a to jsme upozornili že je to chyták.
Jinak prosím dávejte tam pokud možmo větší obázky i já se snaží dávat jen větší. Díky

www.boheminium.cz/…

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... 10

Zpět na obsah sekce Péče o kočku • Zobrazeno 5883x

© KOCICI.NET - https://kocici.net/forum/121-kde-ziji-nasi-kamaradi-?od=328