Přihlaste se a využijte web naplno KOCICI.NET »

Neobvyklé chování kocoura

 

NápovědaFórum » Chování koček  

+ přidat příspěvek
Žádná předchozí stránka 1 Přejít na další stránku   1  
Neobvyklé chování kocoura
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.07.2018 07:09 Michaela – Kocour vs kotě
Dobrý den,

máme kocourka, kterému bude rok. Rozhodli jsme se k němu pořídit kočičku, aby nebyl sám a měl vyžití. Kočičku máme dva dny, je ještě malinká. Kocour na ni že začátku syčel, nyní na ni pořád číhá, skáče po ní a seká po ní. Jakmile na něj malá sykne,tak kocour se dá na ústup. Ale dělá to od rána do večera. Kocour je oproti ni obr, má přes 5 kg. Bojím se,aby ji neublížil. Od nás se pomalu nenechá ani podívat, a když už,tak škrábe nebo kouše.Myslite, že si na ni nějak zvykne? Očekávala jsem hladší průběh, když je to malá kočička.Kocour je kastrát. Děkuji za odpověď.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   15.06.2018 17:16 R Žena holisek [3846] - Krátkosrsté a somálskéRe: bob
Nabízet jídlo umístěné někde v klidu, pomalu misku přibližovat k chatě a lidem, zvykat na vaši přítomnost, ze začátku pouze pozorovat, později na něho mluvit. Snad se ochočení podaří.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   15.06.2018 15:42 bob – nalezenec
máme kocourka stáří asi 10 měsíců přišel za námi na chatu asi před 4 měsíci neustále se všeho bojí , jak se máme k němu chovat jak ho to odnaučit má se u nás dobře nikdo mu nic nedělá bojí se cizích lidí a zkrátka všeho
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.11.2017 21:32 Marie Re: Ircza
Ircza napsal: Dobrý den, prosím o radu. V sobotu jsme si přivezli kocourka deset měsíců již kastrovanýho. Máme starší čubu, nalezence, tu už mám cca 10let. K mému udivení ona s kocourkem problém nemá, trochu žárlí, ale to se poddá. Nestartuje po něm, jen občas zakňučí, protože by ho už ráda poznala. Kocourek jedl naposledy v sobotu ráno, to se i v neděli vykadil, ale od té doby jsme do něj k jídlu nedostali nic....naštěstí pije. Jsou to už tři dny, kdy se najedl :-( S námi už se chodí i pomazlit, ale jen když není v dosahu pes...hrozně se ho bojí. Máte nějaké rady:
1. Jak do něj dostat jídlo? Zkoušeli jsme taštičku, granule, uvařené kuřecí maso, šunku...ještě zkusíme jinou taštičku, ta první byla rybí, třeba to nemá rád :-(
2. Jak ho seznámit se psem, když se ho tak strašně bojí?
Moc děkuji všem za příspěvky.

Syrová játra jsou velká delikatesa. Nesmí jich dostat moc, max. cca. 10% podílu ve stravě. Ale to jediné žrala nemocná kočka.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.04.2017 08:12 R Muž smula [884] - PolodlouhosrstéRe: Janča
Nejvhodnější doba pro kastraci je právě kolem jednoho roku. Co se toulání týče, toulají se i kastrovaní kocouři, je to v povaze....
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.03.2017 15:05 Janča
Prosím o radu, od kdy se začínají kocourci toulat? A jaké máte zkušenosti s touláním do jednoho roku, do doby než je nejvhodnější čas na kastraci? Děkuji.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.03.2017 05:41 Jarka – dva britaci
Zdravim. Mame 2 kocoury jeden jiz byl vykastrovany pred 2 roky. Druheho mladsiho jsme ted nechali kastrovat. Byli stale spolu. Ted kdyz jsme druheho prinesli domu z veteriny tak na nej starší vrci a syci.utika pred mim. Jsou spolu uz 4 roky. Nevim co starsimu vadi.. ma stim nekdo zkušenosti?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.01.2017 09:02 R Muž smula [884] - PolodlouhosrstéRe: Vláďa
těžko říct, některé hočky to dělají, když mají dost mazlení, tak to dají takto najevo. Možná se ho dotkla na místě, kde ho něco bolí..
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.01.2017 17:03 Vláďa – agrese nebo projev lásky
Dobrý den, můžete mi poradit? Máme 2,5 roku kocourka, nekastrovaného, je tak půl na půl venku a doma u krbu. Já jsem ten přísný, žena byla vždy na lásku - mazlil se s ní, loudil dobroty atd. V poslední době však několikrát ženu bez zjevného důvodu kousl (až do krve), např. ležel na klíně, nechal se hladit a po 10 min. najednou kousl do ruky. Vše je ještě komplikované tím, že před rokem ženě zjistili alergii na kočky a tudíž jeho kousnutí většinou bývají zánětlivé.
Máte někdo nějakou radu?
Vláďa
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.08.2016 12:33 R Muž smula [884] - PolodlouhosrstéRe: Samuel
to spíš vypadá že to nedonese. Zašel bych za veterinářem....
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.07.2016 07:03 Samuel – Nechodí na stolici na kočkolit
Dobrý den,potřebuji poradit.Máme devítiletého briťáka a poslední dva měsíce se objevil problém.Vymočit se jden normálně na kočkolit,se stolicí je to čím dál tím horší.Buď to pustí mezi dvířka kočkolitu,nebo před něj a dnes už opět na chodbě u kuchyně.Jinak s ním není žádný problém.Nevíte,co by s ním mohlo být?Je jenom na granulích pro kastráty a vodě,změna doma neproběhla žádná.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   16.04.2015 22:54 R Muž smula [884] - PolodlouhosrstéRe: mikynka
prostě chce ven...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.04.2015 14:35 mikynka – Gambo
Dobrý den.Chtěla jsem se optat,proč můj kocourek (tj. 2 letý) chodí a mňouká u dveří...Mamka má kočky ,tak jsem myslela že chce kočku . Ale když je vykastrovaný.? Brečí i když jsme doma...Už nám zničil i lino u dveří.a nevíme si rady... Prosím o inf.pomoc .Děkuji za jakou koliv odpověď. :-(
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.02.2015 21:01 Žena Piky [1360] - PolodlouhosrstéRe: Ircza
Brouček. Zkuste veterináři zavolat, já nejsem doktor, tak nemohu posoudit. Jestli už to je na návštěvu nebo když si trošičku něco dal, jestli to stačí s zkusit ještě počkat zda-li nezačne jíst, když pes bude pryč. Už je to docela dlouho :-( Já vím, že to bude zase příšerný stres, obzvlášť kdyby tam nedej bože musel zůstat, ale přeci ho nenecháte umřít hlady. Co piškoty a mlíčko. Já vím, mléko se kočkám dávat nemá ale v téhle krizovce..
No určitě bych konzultovala s tím veterinářem a to co nejdřív
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.02.2015 12:54 Ircza Re: Piky
Fotka k příspěvku Podařilo se mi do něj dostat trochu Pribiňáka - olizoval mi to z prstu, pak si dal i trochu kapsičky, ale žádná sláva, jen tak pár hltů...jinak se zdá v kondici, srst se mu leskne, má krásná očička i čumák má studený..nechci ho zbytečně stresovat návštěvou lékaře. Dneska ještě zkusím syrové maso a pokud ani to si nedá, pak se nebude dát dělat nic jiného, než zajet k doktorovi...Už o něj mám vážně strach. Zatím jsem domluvila, že dám psa na chvíli k rodičům....
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.02.2015 09:01 Žena Piky [1360] - PolodlouhosrstéRe: Ircza
Koucourek nebaští ze stresu, řekla bych že dost velký podíl na tom bude mít pes, ale i to stěhování do nového udělá svoje. Zamezte pejskovi v přístupu ke kocourovi, alespoň teď ze začátku. Zvykat to chce hodně pomalu, když se tak bojí.
Ale teď mu určitě dopřejte klid na pár dní. Pokud nezačne jíst bude to chtít veterináře a kapačku. Zkuste ještě vývar, když pije snad by si trošku dal. Do jídla ho ale nenuťte to by bylo horší než lepší. Možná bych zkusila dát mu jídlo někam kde je opravdu klid a nechat ho s ním o samotě, snad by si trošku dal.
Mě moje kočka taky nechtěla jíst, byla hodně plachá a bojácná, ale všimla jsem si, že v noci si malinko zobla, když bylo všude ticho a klid.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.02.2015 10:31 Ircza – Seznámení kočky se psem - kočka nežere!
Dobrý den, prosím o radu. V sobotu jsme si přivezli kocourka deset měsíců již kastrovanýho. Máme starší čubu, nalezence, tu už mám cca 10let. K mému udivení ona s kocourkem problém nemá, trochu žárlí, ale to se poddá. Nestartuje po něm, jen občas zakňučí, protože by ho už ráda poznala. Kocourek jedl naposledy v sobotu ráno, to se i v neděli vykadil, ale od té doby jsme do něj k jídlu nedostali nic....naštěstí pije. Jsou to už tři dny, kdy se najedl :-( S námi už se chodí i pomazlit, ale jen když není v dosahu pes...hrozně se ho bojí. Máte nějaké rady:
1. Jak do něj dostat jídlo? Zkoušeli jsme taštičku, granule, uvařené kuřecí maso, šunku...ještě zkusíme jinou taštičku, ta první byla rybí, třeba to nemá rád :-(
2. Jak ho seznámit se psem, když se ho tak strašně bojí?
Moc děkuji všem za příspěvky.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.11.2014 17:07 Žena befana [1] - Domácí kočkyRe: holisek
Tak přece trocha naděje potlesk zkusím to, ono to není tak drahé, díky a zdravím všechny ahoj
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.11.2014 20:32 R Žena holisek [3846] - Krátkosrsté a somálskéRe: befana
Co kocour to jiná reakce. Brutuse jsme na vodítko učili od mala, ale jenom lehl na břicho a nehnul se. Monty měl na sobě vodítko poprvé ve čtyřech letech a vyšlapoval úplně super. :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.11.2014 12:59 Žena Piky [1360] - PolodlouhosrstéRe: befana
No dokud to nezkusíte, tak to nezjistíte. Mámin kocour například na vodítku chodí bez problémů, ale je fakt, že se to učil od kotěte.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.11.2014 15:48 Žena befana [1] - Domácí kočkyRe: Piky
Ach jo, tušila jsem, že to nepůjde. Díky za pomoc ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.11.2014 13:14 Žena Piky [1360] - PolodlouhosrstéRe: befana
Zkoušel, po sedmi měsících, nejdřív jsem postroj jen nechávala ležet v místnosti, pak ho dávala blíž k místům, kde kočka ležela pak přišla zkouška...a po x pokusech jsem to vzdala, kočka doslova šílela s postrojem na sobě, pomalu pěna od huby.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.11.2014 16:19 Žena befana [1] - Domácí kočky – procházka ?
Ahojky, dlouho jsem tu nebyl(a), Šimon je domácí, ale protože divočí, chtěla bych zkusit ho vzít okolo domu na procházku, třeba se unaví. Doktorka mi řekla, že to můžu zkusit. Zkoušel jste to někdo po 5 letech v domácnosti ? Koupila bych postroj na zoohitu..........
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.11.2014 16:26 R Muž smula [884] - PolodlouhosrstéRe: tin
Ano, je to celkem normální. Náš kocour má plyyšovou kočičku :-) Kastrovat už můžete.....
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.11.2014 12:32 tin – Kocour (6m) se uspokojuje
Dobrý den,
máme doma šestiměsíčního kocourka. Dva dny zpátky byl doma sám s přítelem a ten mi pak říkal, že se mu zakousl do ruky a zadek měl také na jeho ruce. Pak začal dělat pohyby jako při páření a potom měl přítel mokrou ruku. Myslela jsem si, že si ze mě dělá srandu, protože v šesti měsících mi přijde, že je přece stále "děcko". :-D

Každopádně dnes jsem pro změnu byla s kocourkem jen já a dělal to samé.

Setkal se někdo s podobným chováním tak brzy? Mám již přemýšlet o kastraci? Zatím ani neznačkuje, ani nemá hlasité zvukové projevy...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.08.2014 15:41 Žena befana [1] - Domácí kočky
Bohužel Šimon teda jemný není, ale stává se to jen občas a pak o tom neví a zase se vnucuje :-(
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.08.2014 18:22 R Žena holisek [3846] - Krátkosrsté a somálskéRe: befana
U nás je to podobné, osmikilový Monty přijde v noci do postele, chce hladit, když už dále nechce, tak začne jemně kousat :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   01.08.2014 14:56 Žena befana [1] - Domácí kočkyRe: smula
No jo, jenže on je šestikilový obr, takže když se zakousne, stojí to zato. Ale když ho chci trochu pohonit, lehne a ani se nehne.
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.08.2014 10:57 R Muž smula [884] - PolodlouhosrstéRe: befana
jj, typoval bych to na nudu. Ale nemělo by to být až tak agresivní....
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.07.2014 15:38 Žena befana [1] - Domácí kočky – agresívní Šimon
Dobrý den vespolek,
chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti - můj gaučový povaleč na mně občas zničehonic zaútočí a zakousne se mi do nohy, desinfekci musím mít pořád po ruce. Nikdy jsem ho nebila a má se jako král. Tak co po mně chce ?? Taky se snažím ho zabavovat, možná se přesto nudí ?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.07.2014 12:15 Žena yl246 [5] - Domácí kočkyRe: tummig
Mrouská se,vykastrovat a je to.Ještě by se mohl začít toulat...Odnaučit to samozřejmě nejde.Je to pud, takže kastrovat.Jo a jak je starý?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   16.07.2014 18:41 tummig – mňoukání kocoura
dobrý den, mám dotaz, máme kocourka, který někdy cca před 3 měsíci začal intenzivně mňoukat - krom doby kdy jí, spí, pečuje o kožíšek - neustále ječí, ve dne v noci. Je naprosto zdráv, není velký mazel, že by vyžadoval neustálou pozornost, nikdy před tím to nedělal, ze dne na den začal a není den,kdy by nechal rodinu spát v noci, případně přes den ( děláme oba noční, proto přes den ) setkal se někdo s něčím takovým?? jak ho to odnaučit, někdo nějaký nápad?, moc předem děkuji
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.12.2013 09:25 Žena Ria542 [2] Re: smula
Oh, našťastie je všetko už v pohode... :) Už na druhý deň sa tolerovali, teraz ho Melany zakaždým príde očuchať a on sa nechá aj akoby "objať", potom sa rozhodne, že už bolo dosť a odkráča... potlesk Pochopil aj, že ak nechce, aby ho prenasledovala, tak si má vyskočiť niekde trochu vyššie ;-) Som tomu rada, stále sa navzájom strážia, spia najradšej spolu v jednej izbe a Mel ho vždy čaká za dvierkami na balkón... Stále som radšej, aby s nimi niekto bol, keď sú spolu v jednej izbe (samozrejme ak nespia), no už vidím, že Lucky to viac-menej pochopil a vie sa prípadne brániť (zasyčať, ona sa toho bojí)... Ďakujeeem!!!
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   16.12.2013 15:31 R Muž smula [884] - PolodlouhosrstéRe: Ria542
vydržet, to nejde hned, chce to čas, tak měsíc, dva
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.12.2013 18:50 Žena Ria542 [2] – Pomoooooc!!!
Ahojte, takže plány sa zmenili a Melanie je už u nás, dnes sme boli pre ňu... Nevedela som o tom, mama mi to povedala, až keď sme odchádzali... :-O Ich prvé stretnutie nedopadlo vôbec dobre... Nechala som Meli v taške v chodbe, aby sa na neho nevyrútila a on si ju mohol v kľude očuchať. Približoval sa k nej, keď bol už pri nej, tak na na ňu načiahol, čuchol si a odkráčal preč... potom sme ju na chvíľu pustili, aby sa šla nažrať (keďže od rána nežrala, aby jejnebolo zle...) Potom sme sa ju snažili zaujať hračkami a jeho tiež, o kúsok ďalej... Ona bola zvedavá a tak pristúpila k nemu... Hrozivo na ňu syčal, vrčal a tesne predtým mňaučal... Pre boha, zľakla som sa, asi ako ešte nikdy... coze Teraz je som mnou v mojej izbe (Melanie), momentálne spí, mamina a sestra vedľa v obývačke rozptyľujú Luckyho... Čo mám robiť, prosím pomôžte mi, asi sa scvoknem?!!! sad
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.12.2013 08:13 Ria542 Re: smula
Dobre, urobím to tak, ďakujem!!! :)))
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.12.2013 22:39 R Muž smula [884] - PolodlouhosrstéRe: Ria542
Rozdělte zatím byt, kocourek by měl mít prostor, který bude jen jeho a kam štěně nebude moct. Pak už jen být trpělivý a doufat.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.12.2013 19:28 Žena Ria542 [2] – šteňa - kocúr mazlík - pomoc!
Ahojte!!! ahoj Máme 1,5 ročného kríženca britskej a ruskej modrej mačičky, je to vykastrovaný kocúrik. Má veľmi miernu, priateľskú povahu (najradšej by sa nechal nosiť na rukách od rána do večera) :-D Každopádne, dnes bola na návšteve moja sesternica a ona má cca 6 mesačné šteňa kavaliera king charles spaniela... kocúrik sa ho celú dobu bál a utekal pred ním na balkón, keby začal nebodaj syčať (aj keď to asi ani nevie), tak to ešte pochopím, no toto :-O Koncom budúceho týždňa si máme ísť do Čiech po šteniatko dlhosrstej kólie, ako ich mám zoznámiť, aby mal kocúr presvedčenie, že to nie je votrelec a teritórium je jeho??? Myslela som, či nenechať šteniatko v prepravke, kým si ho kocúrik obzrie, očuchá a zistí čo je to zač... Protrebujem súrne radu, myslela som si, že už len sním teda problémy nebudú, prosím pomôžte jemu aj mne... Ďakujem!!!
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.11.2013 12:33 krakenka – krakenka
potřebuji poradit, kočička po kastraci změnila své chování, cizí lidi vůbec nesmí do bytu, okamžitě na ně syčí a útočí, neustále se něčeho leká někdy stačí i taška s nákupem a začne syčet i na mě nevím co s tím poraďte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.07.2013 21:46 Žena Piky [1360] - PolodlouhosrstéRe: Jana
Tak to Vám nezávidím. Starší si holt chce označit svoje. Kotě vnímá jako vetřelce. Snad ho to přejde až si na sebe zvyknou. Tedy pokud si zvyknou. Zkuste pořídit něco proti tomu pachu, ve zverimexu by vám měli poradit. Držím palce ať to dobře dopadne
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.07.2013 21:43 Žena Piky [1360] - PolodlouhosrstéRe: David
Davide, kocour bude chtít opravdu hodně času na zvykání a hodně pozornosti od Vás. Pokud si nezvykne, bude lepší ho nechat doma u vaší matky, kde byl zvyklý. Ale tedy ta Vaše věta, jestli jít bydlet zpátky k matce, jen kvůli kocourkovi...u dospělého muže mě to dost překvapuje. Tedy pokud nemáte nějaký psychický problém (teď to nemyslím zle, sama beru antidepresiva a jsem schopna kvůli kočce probrečet půl dne).
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.07.2013 21:11 R Žena holisek [3846] - Krátkosrsté a somálskéRe: smula
My jsme se přestěhovali se dvěma kocoury do nového dmu. Trvalo jim to asi 2 měsíce, než si úplně zvykli :-) Je to zajímavé, ale byli spokojení, pokud jsme všichni tři byli s nimi i když v jiném prostředí :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.07.2013 11:57 R Muž smula [884] - PolodlouhosrstéRe: David
to problém je v tom, že kočky jsou fixovány na prostředí a nikoliv na člověka, jako je tomu u psů.
Nechte ho 14 dní zabydlet, věnujte se mu conejvíc. Pokud by problém přetrvával, rozhodně pro něho bude lepší vrátit se "domů".
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.07.2013 19:36 R Žena holisek [3846] - Krátkosrsté a somálskéRe: David
Myslím si, že pokud bude kocourek u vás, tak si časem zvykne, ale bude to chtít hodně trpělivosti a tolerance :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.07.2013 14:57 David – Stehovani kocicky
Dobry den..mam takovy problem..vyrustal jsem s kocourkem, uz ho mame 10let..kazdou noc semnou spal pod perinou nebo na me lezel..tedkon sem se odstehoval s pritelkyni - kocourka chci mit porad u sebe, nedokazu bez nej byt..porad brecim a s pritelkyni se hadame..kocourek byl zvyklej ze se snim chodilo na voditku a utahal se..pak byl spokojenej..to by nebyl problem zahradka tu je..byt je hotovej zarizenej..dneska sem ho sem vzal a bal se..mnoukal a chodil porad ke dverim..nechtel tu byt.. :( co mam udelat pro to aby byl stastnej ? Da se toho nejak vubec dosahnout ? Nebo jit bydlet zpatky k mamce ? Dekuji za pomoc :((
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.11.2012 17:06 Jana – Značkující kastrovaný kocour.
Dobrý den, mám pětiletého vykastrovaného kocoura, vždy byl naprosto bezproblémový. Až do té doby, než jsem si pořídila nové kotě( líp řečeno, ono si pořídilo mě). Starý kocour začal šíleně značkovat a to i v místnosti, která je jen jeho, kam ten malý nemá přístup. A je to strašné, všechny obvodové zdi, psací stoly, dokonce i notebook, který tím zničil. Vůbec si s ním nevím rady. Předem děkuji moc za odpověď, email: mailto:Andelicek.007@seznam.cz
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.09.2012 23:48 zarubova
mam 10 kocek a 2 znackuji aj po kastraci
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   31.08.2011 13:54 Maruška Re: Markett
oboje.Hlavně si vše označuje
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   31.08.2011 09:02 Žena Markett [11] - Polodlouhosrsté – chce se mazlit nebo značkuje??
Ahoj ahoj můj kocourek bude mít brzy 5 měsíců.No a když přijde k nám, začne se o všechno otírat.O stůl,knihy,nohy a křesla.Prosím ráda bych věděla jestli se chce mazlit nebo si jen značkuje území? Děkuji :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   31.12.2009 06:24 Žena Somali [78] - Krátkosrsté a somálské – Re: Roman
Kocour je ve věku, kdy přichází do puberty, takže takové "neobvyklé" chování se může objevit. Pokud se nejedná o kocourka určeného k chovu, doporučuju dát ho co nejdřív vykastrovat.

+ Přidat reakci


Žádná předchozí stránka
Přejít na další

[1] 2

Zpět na obsah sekce Chování koček • Zobrazeno 1311x

© KOCICI.NET - https://kocici.net/forum/64?r=88