Heles a to deš na maškarní bo co? Dyť se v tom natáhneš jak kšandy, čéče! Mi povídej eště chvilku, že takhlenc chodíš na
rande, strašit mrňata, že jo? Páč na velký si netroufneš Bidlovousy! Jseš mimochodem ouplně vedle, dnes jo, se nosí ouplně něco inšího!
Micoš
Jako nalepovací hřívu, sem byl u holíííče! Sem nejkrásnější, nejúžasnější, nejvyhledávanější - prostě kůůůl Vůbec
nerozumíš co je teď trenky eee, co to blábolým: trendy! Micoš
24.08.10 10:27:210Deuska®Polodlouhosrsté – Re: Adam
Ty seš teda roztomilá kočička - copak, nalepovací hřívu? Kdes ji koupil? A ten ocas! Vždyť ho sotva uneseš
Jakože tam, kde lišky dávaj dobrou noc a bo lišky jsou šelmy psovitý, tak to máte micky spočítaný a nepomůže ani takovejhle převlek za
talibance Vrrrrrr a v neúctě Cherokee Uvt
Všem přátelům i nepřátelům přeji krásné vánoce plné pohody a ňaminek. A rok 2010 ať je rok plný lásky ke zvířátkům, k lidičkám a
ať ho prožijeme ve zdraví, spokojenosti a vzájemné lásce. Těm, kteří jsou bez páníčků v útulcích nebo opuštění na ulici přeji domov
plný lásky a dobrůtek - za všechny Askáskovi - z celého svého srdíčka přeje upřímně: Micoš ze svou rodinou
Já už to také zjistil Kdo bude teď se mnou v jednom šiku bok, po boku bojovat proti kšírům Jak to vypadá, začíná být konec
legrace a stane se z toho tady naučná knihovna Je mi smutno. Moc...Micoš
06.12.09 08:08:420R - Somali®Krátkosrsté a somálské – Re: Adam
Bohužel Tysule smazala svůj profil nejen na Hafících, ale i tady, takže už tu není ani Filípek.
To je jasný,Micošu,že maj strach. Vždyť máš mě,takovou ooooobří posilu Už si tak nedovolujou,co? To víš,když si byl
sám,všický jen dělali machry,ale teď už ne Filípek - myšilov