Hafici.netKocici.netPtacci.netRybicky.netSkalky.netTerarka.netTipynavylety.net
PřihlášeníRegistrace KOCICI.NET »

Co může kočičce ublížit

NápovědaZpět na obsah sekce Fórum » Zdraví a nemoci  

+ přidat reakci
Co může kočičce ublížit
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 5   28.03.2012 16:23 ® Bobeška [2083] - Domácí kočkyRe: Nympheas
:-( Kočičáčku držím Ti všechny drápečky aby vše dobře dopadlo. Buď trpělivý a poslouchej mamí. Pa.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 12   28.03.2012 13:09 R - ® Askáskovi [4288] - Domácí kočkyRe: Nympheas
Umím si představit co oba prožíváte, držíme upřímně tlapky, aby byl z toho co nejdříve venku a Vy klidnější! :) ano palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 15   28.03.2012 13:07 ® Nympheas [29] Re: Askáskovi
Mám ho v kleci,píchám mu dvakrát denně injekce,je na něj opravdu smutný pohled.Nejhorší,že vlastní vinou.Snad to zvládneme,děkuju.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 15   28.03.2012 13:02 R - ® Askáskovi [4288] - Domácí kočkyRe: Nympheas
Takže klid, dávat pozor, aby kolem sebe neměl hluk. Pokud možno raději tekutou a lehkou stravu, protože se zdá, že bude mít potíže s vyměšováním tuhého sekmentu. Důležité je také opravdu ho udržet v klidu, aby neskákal dolů a nahoru, aby se mu pánev "nehnula". Nejlépe mu bude u okna, kde na něj bude svítit sluníčko. To kočky milují. Samozřejmě ne venku... :) Držíme tlapky, aby jste to oba zvládli! ano palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 8   28.03.2012 12:58 ® Nympheas [29] Re: Askáskovi
Je samozřejmě po operaci,má sešroubovanou pánev,mám ho v ošetřování.Jen jsem chtěla varorovat všechny,že i toto se může přihodit.
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 9   28.03.2012 12:54 R - ® Askáskovi [4288] - Domácí kočkyRe: Nympheas
Byla jste u veterináře? Jestli ne, tak okamžitě! I kdyby ho měl uspat, nenechávejte ho trápit v bolestech.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 6   28.03.2012 12:46 ® Nympheas [29]
Minulý týden jsem ublížila z nedbalosti svému kocourkovi,když jsem couvala ze dvora autem.Je mi hrozně..je na tom opravdu špatně.Držte nám palce ať se uzdraví.

Starší reakce

Zpět na obsah sekce Zdraví a nemoci Přidat reakci • Zobrazeno 98x

© KOCICI.NET - http://kocici.net/forum/207-co-muze-kocicce-ublizit