Dík za odpovědi, dávám Ontario Kitten, ty jsou snad OK, ne? Kapsičky se bojím kvůli průjmu, už je lepší, ale i tak je stolice řidčí
No pokud vím tak Stronghol nepůsobí na ploché červy (tasemnice), tam bych po dvou měsících použil klasické odčervovací tablety. Nepíšete
jak je kotě staré, ale Gimpet by mu neměl uškodit.
Vápník kotě dostane z masa a krmiva. Pro kotě bych kupoval kvalitnější stravu určenou pro koťata.
Jestli z kočky bude mazlíček záleží na její povaze, i od divokých rodičů jsou mazliví potomci...
0 26.11.2011 10:45 Rajče - Polodlouhosrsté – Nalezené kotě
Ahoj, jsem z malinké vesnice a soused má pravidelně do 2x roka koťata, nebudu popisovat, co se s nimi děje :(. Jedno z koťat se k nám dostalo
na zahradu, přesto, že mám 3 velké psy. Kotě jsem si musela nechat, sousedovi jsem vše oznámila, řekl, že pokud ho nechceme,
"postará" se o něj.
No, je to miláček, hned jsme jeli na veterinu, klasika, uši, že by se daly sázet brambory, začervené, průjem takový, že po baráku byly
všude kousky řídké stolice. Je to dva dny, odčervené, dostalo antibiotika, vitamíny, prášek proti průjmu, na oči optalmo septonex. Jí
kotěcí granule (ontario).
Teď dotaz, stačí opravdu na odčervení ten Stronghold? Tvrdil, že je to proti svrabu i na odčervení.
Ještě trochu průjmuje, můžu mu dát Multivitaminovou pastu Gimpet? A jak doplním vápník? Naučí se být domácí kočkou, když jsou rodiče
polodivoké kočky? Na co dát bacha? Je to má první kočka... Díky moc