Hafici.netKocici.netPtacci.netRybicky.netSkalky.netTerarka.netTipynavylety.net
PřihlášeníRegistrace KOCICI.NET »

Kotě nenaučené na wc

NápovědaZpět na obsah sekce Fórum » Chování koček  

+ přidat reakci
Kotě nenaučené na wc
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.11.2011 11:14 Maruška Re: Maya
Já to říkala.Chce to jen trpělivost potlesk
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.11.2011 22:14 ® Koblížek [2065] - Krátkosrsté a somálskéRe: Maya
No tak vidíte jak to jde...super...čikovný kotě.....pic tě Kulich a Míšan... ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 6   26.11.2011 21:45 ® Maya [9] - Domácí kočkyRe: Maruška
dobrá věc se podařila a Mňurinek chodí už od včerejška na kočičí záchod sám hop hop hop
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 6   25.11.2011 21:21 Maruška - Domácí kočkyRe: Koblížek
Určitě se to kotě naučí.Hlavně netrestat.Zkuste tam hrabat taky rukou s ním.Kočičky jsou velmi čistotné
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   25.11.2011 15:55 ® Koblížek [2065] - Krátkosrsté a somálskéRe: Maya
Já myslím,že bude všechno v pohodě a posíláme pohlazení a čmuchanec jak lívanec,přes celý čumanec....pic tě Kulich a Míšan.... ahoj
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   25.11.2011 15:52 ® Maya [9] - Domácí kočkyRe: Koblížek
děkuji za radu, budeme Mňurinka hlídat a snad se naučí ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.11.2011 15:42 ® Koblížek [2065] - Krátkosrsté a somálskéRe: Maya
Kotě netrestejte....sledujte pozorně a ihned doneste na záchudek...udělala jsem to jenom jednou a od té doby mám klid...když jsme Míšu přivezli domů,ukázali jsme mu záchůdek.strčili ho dovnitř a pohoda.....ze začátku musíte hlídat...:-)

Zpět na obsah sekce Chování koček Přidat reakci • Zobrazeno 69x

© KOCICI.NET - http://kocici.net/forum/194-kote-nenaucene-na-wc