Hafici.netKocici.netPtacci.netRybicky.netSkalky.netTerarka.netTipynavylety.net
PřihlášeníRegistrace KOCICI.NET »

Kocour neustále mňouká

NápovědaZpět na obsah sekce Fórum » Chování koček » Poruchy chování 

+ přidat reakci
Kocour neustále mňouká
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.01.2012 12:59 Maruška Re: Koblížek
Jo můj kocourek shazoval figurky z poliček.Oni si vymyslí to co nás nakonec donutí vstát :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.01.2012 20:57 ® Koblížek [2065] - Krátkosrsté a somálskéRe: holisek
smich smich smich
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 6   11.01.2012 20:48 ® holisek [2893] - Krátkosrsté a somálské
Naši kocouři když mají ráno hlad (misku mají plnou sucharů stále), tak škrabou postele, skáčí po postelích, a když děláme, že neslyšíme, tak Brutus brnká na žaluzie a Matýsek mi mňouká do ucha :-D :-D :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.01.2012 09:38 Maruška - Krátkosrsté a somálskéRe: Askáskovi
No jo Maruška ráno když chtěla jíst tak to byl ryk jako v ZOO.Tyhle jsou hodňouké.Papají až se vzbudím
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.01.2012 00:50 R - ® Askáskovi [4288] - Domácí kočkyRe: smula
smich smich smich
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 9   10.01.2012 20:41 R - ® smula [492] - PolodlouhosrstéRe: Maruška
náš řve jak hyena když chce nažrat :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.01.2012 17:09 Maruška - PolodlouhosrstéRe: Kamila
A je vykastrovaný?

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.12.2011 14:08 Kamila - PolodlouhosrstéRe: Majuska
Ven nechodí. Ale na veterinu půjdeme, stejně musíme na očkování, tak uvidíme.. Taky mě už napadlo, jestli ho třeba něco nebolí, ale nic nepozoruju.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.12.2011 12:19 ® Majuska [256] - Perské a exotické
aj náš má také chvíle keď silno mňauká ale vážne že veľmi nahlas ako keby kričal a prišli sme nato, že mal močové kamene nevedel ísť cikať a bolelo ho to, a môže byť aj to, že ste mu fakt zmenili priestor a protestuje :-D alebo si v susedctve kúpily mačičku a cíti ju a chce sa páriť ;-) ak ho púšťate von tak skúste menej alebo vôbedz a uvidíte skúste ho dať aj vyšetriť na tie močové kamene :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.12.2011 11:58 Kamila - Perské a exotické
tak jsme zkusili nový domeček i škrabadlo, koulodráhy má dvě, hračky se tu válí, kam se člověk podívá, ale nic nepomáhá, chvilku si hraje a pak jde a chodí po bytě a mňouká. Sice míň, ale jen o trochu. Nažere se a jde spát.. spim
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.12.2011 17:43 Maruška - Perské a exotickéRe: Kamila
Něčím ho zaměstnat.Hračky,koulodráhu a pod.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.11.2011 10:27 Kamila - Perské a exotickéRe: smula
zkusím to. škrabadla máme tři velká, dvě s boudičkama, spí na jednom, úplně nahoře, ale třeba to pomůže.. díky
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.11.2011 20:44 R - ® smula [492] - PolodlouhosrstéRe: Kamila
aha... mno ještě bych mu zkusil pořídit nějakou schovku - boudičku, pelíšek ve tvaru kukaně nebo nové prostornější škrabadlo. Prostě něco kde by mohl v klidu spát...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.11.2011 20:06 Kamila - Polodlouhosrsté – mňoukání
smula napsal: vraťte byt do původního stavu.... Kočka je prostě silně orientovaná na prostor kde žije.Je známo že kočka po přestěhování ujde i stovky km aby se dostala zpět na místo kde žila. Váš kocour je prostě
frustrovaný z té změny.

tak to asi moc dobře nepůjde, protože jsme vybourali jádro koupelny, kterou jsme zvětšovali kvůli sprchovému koutu tone
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.11.2011 18:38 R - ® smula [492] - PolodlouhosrstéRe: Kamila
vraťte byt do původního stavu.... Kočka je prostě silně orientovaná na prostor kde žije.Je známo že kočka po přestěhování ujde i stovky km aby se dostala zpět na místo kde žila. Váš kocour je prostě
frustrovaný z té změny.
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.11.2011 12:17 Kamila - Polodlouhosrsté – Kocour neustále mňouká
Máme doma dvouletého britského kocoura. Jako malý byl naprosto v pohodě, ničeho se nebál, všechno mu bylo fuk, rád se mazlil. Nedávno jsme předělávali část bytu a kocour se začal bát. Při každém zvuku, který vycházel z jiné části bytu, zalezl za sedačku pod topení. To samé dělá, když k nám přijde cizí člověk. Nejhorší z toho ale je to, že kocour, když je vzhůru, neustále mňouká. Chodí po bytě a mňouká. Zpočátku jsem si myslela, ačkoliv je vykastrovaný, že je období mrouskání, ale po měsíci prostě začal mňoukat pokaždé hned, jak se vzbudil. Mňouká ve dne, v noci.. Jsem doma na rizikovém těhotenství a kocour mě začíná dohánět k šílenství. Za 3 měsíce se nám má narodit miminko a já se bojím, že ho kocour svým mňoukáním bude budit. Nevím, co s tím. Na veterině jsem koupila i nějaké kapky pro nervózní a bojácná zvířata, ale pomáhají jen chvilku. Máme ještě jednu kočičku, také vykastrovanou a ta je naprosto v pohodě. Dále máme 12letého psa, kterého kocour absolutně nezajímá.
Nevíte, co dělat, aby se kocour choval zase jako dřív?

Zpět na obsah sekce Chování koček Přidat reakci • Zobrazeno 140x

© KOCICI.NET - http://kocici.net/forum/193-kocour-neustale-mnouka