Hafici.netKocici.netPtacci.netRybicky.netSkalky.netTerarka.netTipynavylety.net
PřihlášeníRegistrace KOCICI.NET »

Royal Canine pro Mainské mývalý

NápovědaZpět na obsah sekce Fórum » Výživa  

+ přidat reakci
Royal Canine pro Mainské mývalý
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.09.2011 08:53 lucifirekzraje Re: smula
No jsou to větší granule. A kocourovi to viditelně chutná,ale ta naše mlsná mrška nad vším v poslední době ohrnuje nos :-( Už nevím co s tím :-( Konzervičky ji taky nejedou. Byly jsme i u veta,ale nic nezjistil - už si s ní vážně nevím rady :-(

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   22.09.2011 17:07 R - ® smula [492] - PolodlouhosrstéRe: Koblížek
krmení dle druhu je jen marketinkový tah, masožravec jako masožravec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   21.09.2011 14:13 ® Koblížek [2065] - Krátkosrsté a somálskéRe: lucifirekzraje
To je asi jedno ne..já mám dva briťáky a jak jim to chutná...krmení snad až zase tak není o plemenu kočky...teda je to můj názor...pic tě Kulich... ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.09.2011 12:37 lucifirekzraje - Krátkosrsté a somálské – Royal Canine pro Mainské mývalý
Dobrý den,
mám dotaz :) Máme doma dvě něvské maškary - v poslední době mi kočička začala vynášet granulky z misky doprostřed obýváku nebo do mého hrnku na čaj - usoudila jsem, že ji prostě nevyhovují - zkoušela jsem různé druhý a velikosti granulý a jediné s kterýma to nedělá jsou právě Royal Canine pro Mainky - myslíte, že to nevadí? Myslím si, že tipově jsou plemena podobná ano Ale raději bych chtěla znát i názor ostatních - nechtěla bych ji nějak ublížit.
A nebo jestli má někdo zkušenosti s vynášením granulí tak si ráda vyposlechnu nějaké rady :)

Zpět na obsah sekce Výživa Přidat reakci • Zobrazeno 71x

© KOCICI.NET - http://kocici.net/forum/179-royal-canine-pro-mainske-myvaly