Hafici.netKocici.netPtacci.netRybicky.netSkalky.netTerarka.netTipynavylety.net
PřihlášeníRegistrace KOCICI.NET »

jednu nebo dvě kočky

NápovědaZpět na obsah sekce Fórum » Chování koček  

+ přidat reakci
jednu nebo dvě kočky
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 7   08.09.2011 20:09 R - ® smula [492] - PolodlouhosrstéRe: Maruška
Mno... já jich mám šest a jde to i když to občas skřípne :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 6   08.09.2011 10:51 Maruška - PolodlouhosrstéRe: Melisa
Určitě dvě.I když je jedna a jste pryč,tak je jí smutno a čeká jen na vás a když se jí něco stane,tak je to taky horší.Ta druhá vás z toho dostane a pak si zvykne na další kočičku
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 9   05.09.2011 20:15 ® Melisa [34] - Domácí kočky – 2 kočky
Taky jsem pro dvě, když to jde! My jsme měli velký štěstí.
My kočičku pořídili zcela neplánovaně, předtím sem chodilo sousedovic kotě - děsně hodnej kocourek. Je jen asi o 3 měsíce starší.
S naší vypadají, že jsou naprosto šťastní, jeden bez druhého ani ránu.
Když jsme byli na dovolené, hned se zdejchl a vypadalo to, že je pryč, naštěstí se našel a když tu má slečnu tak se drží doma. V jednom kuse si hrají, honí se, loví se navzájem a vyjídají obě rodiny. :-)
Vůbec si nedovedu představit, co by ty kočky samy celej den dělaly. Takhle je tu živo a je to sranda. Lepší než telka! Jsou to komici.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 6   05.09.2011 16:19 D. - Domácí kočky
Dobrý den, já můžu přidat svoji zkušenost. K naší roční kočičce jsem si pořidíla kotě, 3měsíčního kocourka a ze začátku to tedy bylo peklo. Kočka na mě byla naštvaná, že na sebe nenechala ani sáhnout, začala očůravát veškeré moje oblečení, ať čistě vyprané nebo někde odložené, gauč na místě, kde sedávám, pyžamo, spodní prádlo... dokonce mě přímo před očima. Teď už je vše v pořádku, ale opravdu trvalo skoro čtyři měsíce, než se vše vrátilo do normálu a čičina mi "odpustila" a začala se zase mazlit. Jinak kočičáci se skamarádili docela rychle, asi během 14 dnů a teď jsou super dvojka. Už bych neměnila, dvě kočky jsou rozhodně lepší než jedna, ale asi bych je doporučila pořizovat současně. A taky záleží na povaze kočky, jestli máte doma rozmazleného jedináčka, je dobré se obrnit trpělivostí. Paa
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 6   05.09.2011 14:38 ® mmulcr [6]
Včera jsme rozhodli, že dáme domov dalšímu toulavému koťátku. Odchytli jsme květnové koťátko, téměř stejné jako náš Piškot. Náš 2letý kocour je na nás docela fixovaný a tak s přírůstkem naší rodiny zatím válčí. S námi moc nemluví, ale snad to bude dobré. Snažíme se oběma věnovat stejně, aby se ani jeden necítil odstrkovaný. Věřím, že si na sebe zvyknou a v brzy zrekonstruovaném bytě budou mít klid a pohodu domova - společně.
Reklama

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.09.2011 19:52 ® Koblížek [2065] - Krátkosrsté a somálskéRe: vlasolis
Tak my máme dva briťáky jednoho šestiletého a sedmiměsíční kotě taky kocourka a můžu říci,že je to jeden velký boj a musíme velkého hlídat,aby malému neublížil...doufáme,že dojde mezi nima k nějaké dohodě :-D ...ale pozor,v žádném případě nelitujeme,že je máme...šla bych do toho znova...protože mít dvě kočky je super... ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   31.08.2011 21:19 R - ® smula [492] - PolodlouhosrstéRe: vlasolis
Záleží na povaze kočky, těžko odhadnout. U sphynxe pozor na poranění od druhé kočky.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.08.2011 18:04 ® vlasolis [3] - Perské a exotické – jednu nebo dvě kočky
Dobrý den.
Chci se zeptat na Vaše zkušenosti s přibráním ještě jedné kočky do bytu.Výhody a nevýhody, možná rizika a hlavně jestli kočka potom nepřilne až příliš k té druhé a majitele si už třeba nebude ani všímat.Máme dva roky starého vykastrovaného kocoura sphynx a přemýšlíme o koupi koťete stejného plemene opačného pohlaví.Jaké změny lze očekávat?

Zpět na obsah sekce Chování koček Přidat reakci • Zobrazeno 140x

© KOCICI.NET - http://kocici.net/forum/170-jednu-nebo-dve-kocky