Hafici.netKocici.netPtacci.netRybicky.netSkalky.netTerarka.netTipynavylety.net
PřihlášeníRegistrace KOCICI.NET »

Šanta kočičí

NápovědaZpět na obsah sekce Fórum » Výživa  

+ přidat reakci
Šanta kočičí
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   27.08.2011 15:58 Maruška Re: smula
No mě se váleli i v normálním čaji
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   26.08.2011 17:08 R - ® smula [492] - PolodlouhosrstéRe: Nelloush
No mě osobně to dost smrdí... u nás to rádi kocouři, válejí se v tom a slintají, jinak nic...
kolegovo manželka mu zakázala pstovat v květniku šantu, neb dle jejích slov se kocour choval nedůstojně :-))

V podstatě to semé je pro ně kozlík lékařský. u nás stačí ikdyž vyndám krabici s kořením, hned se mi v tom začnou rochat...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   26.08.2011 10:50 Maruška - PolodlouhosrstéRe: Nelloush
No je to něco jako pro lidi droga.Stačí čaj na spaní,ale mám zkušenost i s nějakým obyčejným.Kočky se po tom válí a jsou tak nějak mimo.Když se to odstraní tak se uklidní.Mají zřejmě z toho nějakou eufórii,ale vlastně nevím,proč jim to dávat.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.08.2011 00:08 ® Nelloush [0] - Domácí kočky – Šanta kočičí
Tak jsem dneska koukala na Animal Planet na pořad "Milujeme kočky" a mluvili tam o bylince- Šanta kočičí. Máte s tím někdo nějakou zkušenost, nebo nevíte jaké to na ně má účinky? Celkem by mě to zajímalo a nikdy jsem o tom neslyšela. Jen abych jim náhodou nekoupila nějakej fet. :-D

Zpět na obsah sekce Výživa Přidat reakci • Zobrazeno 69x

© KOCICI.NET - http://kocici.net/forum/162-santa-kocici