Nepije vodu
Ještě jinde. Kdybych psala - krmte kočku jen obden, ušetříte, tak bych to chápala. Nevadí, každý jsme nějaký, jen jsem měla potřebu to
říct.
Jak pořád...já vidím jednou negativní palec....pic tě Kulich...
Holísku, pořád mi dáváš negativní palce, v čem je problém? Ať koukám, jak koukám, nevidím na svých příspěvcích nic závadného...
Já bych si rozmyslela, než bych něco takového dělala...
Na druhou stranu, dělá-li ti to radost a zachováš si tak duševní zdraví, já to unesu.
Létu a palcům zdar.
0 15.07.2011 19:46 Maruška - Domácí kočky –
Re: Piky Mě a jiným lidem se osvědčilo přidávat teplejší vodu do konzervy.Můj veterinář takto krmí i své kocoury.Moje kočka se fontánky bojí.
Je to pravda, jedla už i granulky a to hned pila.
Fontánky jsou super, je to krásná věc a je v plánu, ikdyž původně to bylo z estetických důvodů - no, aspoň je o důvod víc.

))
Starší reakce
13 07.07.2011 20:46 R -
® smula [492] - Polodlouhosrsté –
Re: Piky Pokud jí jen konzervy tak je to v poho - konzervy obsahují 80% vody. Kočky mají nízký pud žízně.
Doporučuji ředit mléko pro kočky a koupit fontánku, ta je sama o sobě pro kočky zajímavá a každá
kočka dá přednost tekoucí vodě oproti stojaté.
Veterinář nám doporučil, když byl kocour nemocný a také nechtěl pít, zkusit mu dát sladkou vodu. Buď přidat trochu medu, nebo cukru.
Kupodivu to zabralo. A když nebylo zbytí a k mističkám ani nedošel dostával vodu z inj. stříkačky do tlamky, ale zkuste nejdříve tu
sladkou. Nebo jestli pije mléko, tak kápnout do vody to, tak aby se to obarvilo, ale byla to hlavně voda.Držím palce, pít musí. A mléko vodu
nenahrazuje pozor!
Já jí to řeknu. Akorát nevím, jestli se podle toho zařídí... můra.
0 07.07.2011 17:03 ® Melisa [34] - Domácí kočky – Nepije vodu
V názvu je řečeno vše - kotě má vodu v mističce, ještě ale nebylo spatřeno, že by ji pilo. Jí masíčko z konzervy, kde je občas trochu
tekutiny z rozpuštěného sulcu. Sem tam trochu mlíka. Jak moc by mělo pít? Vaše kočky vodu pijou?
Zpět na obsah sekce Výživa • Přidat reakci • Zobrazeno 119x