Hafici.netKocici.netPtacci.netRybicky.netSkalky.netTerarka.netTipynavylety.net
PřihlášeníRegistrace KOCICI.NET »

Nepije vodu

NápovědaZpět na obsah sekce Fórum » Výživa  

+ přidat reakci
Nepije vodu
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   16.07.2011 10:29 ® Melisa [34] - Domácí kočkyRe: Koblížek
Ještě jinde. Kdybych psala - krmte kočku jen obden, ušetříte, tak bych to chápala. Nevadí, každý jsme nějaký, jen jsem měla potřebu to říct.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 6   16.07.2011 09:49 ® Koblížek [2065] - Krátkosrsté a somálskéRe: Melisa
Jak pořád...já vidím jednou negativní palec....pic tě Kulich... ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.07.2011 20:08 ® Melisa [34] - Domácí kočkyRe: holisek
Holísku, pořád mi dáváš negativní palce, v čem je problém? Ať koukám, jak koukám, nevidím na svých příspěvcích nic závadného... Já bych si rozmyslela, než bych něco takového dělala... hmm
Na druhou stranu, dělá-li ti to radost a zachováš si tak duševní zdraví, já to unesu. ;-)
Létu a palcům zdar.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.07.2011 19:46 Maruška - Domácí kočkyRe: Piky
Mě a jiným lidem se osvědčilo přidávat teplejší vodu do konzervy.Můj veterinář takto krmí i své kocoury.Moje kočka se fontánky bojí.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.07.2011 09:19 ® Melisa [34] - Domácí kočkyRe: smula
Je to pravda, jedla už i granulky a to hned pila.
Fontánky jsou super, je to krásná věc a je v plánu, ikdyž původně to bylo z estetických důvodů - no, aspoň je o důvod víc. :-)))
Reklama

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 13   07.07.2011 20:46 R - ® smula [492] - PolodlouhosrstéRe: Piky
Pokud jí jen konzervy tak je to v poho - konzervy obsahují 80% vody. Kočky mají nízký pud žízně.
Doporučuji ředit mléko pro kočky a koupit fontánku, ta je sama o sobě pro kočky zajímavá a každá
kočka dá přednost tekoucí vodě oproti stojaté.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 6   07.07.2011 19:51 ® Piky [979] - PolodlouhosrstéRe: Melisa
Veterinář nám doporučil, když byl kocour nemocný a také nechtěl pít, zkusit mu dát sladkou vodu. Buď přidat trochu medu, nebo cukru. Kupodivu to zabralo. A když nebylo zbytí a k mističkám ani nedošel dostával vodu z inj. stříkačky do tlamky, ale zkuste nejdříve tu sladkou. Nebo jestli pije mléko, tak kápnout do vody to, tak aby se to obarvilo, ale byla to hlavně voda.Držím palce, pít musí. A mléko vodu nenahrazuje pozor!
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek -3   07.07.2011 18:43 ® Melisa [34] - Domácí kočkyRe: holisek
Já jí to řeknu. Akorát nevím, jestli se podle toho zařídí... můra. :-(
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 6   07.07.2011 18:01 ® holisek [2893] - Krátkosrsté a somálské
Kočka musí pít hodně, jinak bude mít problémy s ledvinami, ucpou se jí močové cesty a pak je to situace přímo pod narkózu :-(
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.07.2011 17:03 ® Melisa [34] - Domácí kočky – Nepije vodu
V názvu je řečeno vše - kotě má vodu v mističce, ještě ale nebylo spatřeno, že by ji pilo. Jí masíčko z konzervy, kde je občas trochu tekutiny z rozpuštěného sulcu. Sem tam trochu mlíka. Jak moc by mělo pít? Vaše kočky vodu pijou?
Reklama

Zpět na obsah sekce Výživa Přidat reakci • Zobrazeno 119x

© KOCICI.NET - http://kocici.net/forum/146-nepije-vodu