Hafici.netKocici.netPtacci.netRybicky.netSkalky.netTerarka.netTipynavylety.net
PřihlášeníRegistrace KOCICI.NET »

Maminka nepečuje o novorozence

NápovědaZpět na obsah sekce Fórum » Péče o kočku  

+ přidat reakci
Maminka nepečuje o novorozence
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   16.06.2011 13:39 ® Koblížek [2065] - Krátkosrsté a somálskéRe: Linda
Moc vám držíme tlapky a ,že jich máme....mńouk...vosum....pic tě Kulich a Míšan a naše mamííí... ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   15.06.2011 21:51 ® Linda [18] - Krátkosrsté a somálskéRe: Koblížek
Moc děkuji za rady, koupila jsem sušené mlíčko pro kočičky a krmím malou plastovou pipetkou, kočička za den přibrala, ale kocourek bohužel shodil. Zkoušíme je přistrkovat mamince, ale zatím vždycky utekla.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 5   15.06.2011 13:17 ® Koblížek [2065] - Krátkosrsté a somálskéRe: Linda
Fotka k příspěvku
Já si vzpomínám,že se nám to před lety taky stalo a nakonec jsme koťátka krmili injekční stříkačkou....rozumí se bez jehly...nás tenkrát nic jiného nenapadlo a nechtěli jsme nechat maličké uhynout....střídali jsem se po dvou hodinách a podařilo se..zapojení byli všichni...celá rodina...a dávali jsem jim na radu sunar...ale to už dneska není....ale u veta určitě poradí....a ještě si vzpomínám,že jsem jim museli masírovat zadečky..to nám taky poradil pan doktor.....přeju vám hodně stěstí.....:-)

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 6   15.06.2011 12:47 ® Linda [18] - Krátkosrsté a somálské – Maminka nepečuje o novorozence
Dobrý den,

včera se nám narodila dvě koťátka. Přišla na svět císařským řezem, maminku Borůvku museli kvůli zánětu dělohy kastrovat. Borůvka ale o koťátka nejeví zájem a když jsem je zkoušela přistavit, tak na ně dokonce tvrdě zaútočila. Moc prosím o rady, jak se nejlépe zachovat aby Borůvka koťátka přijala.

Předem moc děkuji
Linda

Zpět na obsah sekce Péče o kočku Přidat reakci • Zobrazeno 74x

© KOCICI.NET - http://kocici.net/forum/144-maminka-nepecuje-o-novorozence