Hafici.netKocici.netPtacci.netRybicky.netSkalky.netTerarka.netTipynavylety.net
PřihlášeníRegistrace KOCICI.NET »

Opožděné očkování

NápovědaZpět na obsah sekce Fórum » Zdraví a nemoci  

+ přidat reakci
Opožděné očkování
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   31.05.2011 19:19 R - ® smula [492] - PolodlouhosrstéRe: Maruška
Kotě každopádně očkovat, zvlášť když nevíme odkud přišlo. Do pěti let by se mělo očkovat každoročně.
Chápu že Maruška má špatnou zkušenost, ale odrazovat od očkování u koťat je nezodpovědnost.
Jako určitou prevenci nechat zvlášť očkovat proti vzteklině a zvlášť vakcinaci.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek -4   31.05.2011 10:50 Maruška - PolodlouhosrstéRe: lucifirekzraje
Já bych taky neočkovala.Doktor mě řekl,že pokud je kočka jen doma,tak je to zbytečné a pokud je starší pěti let,tak už vůbec ne.Mám i zkušenost od lidí kteří adoptovali venkovní kočky,někdy jsou doma,někdy venku a neočkují.Kočky jsou naprosto zdravé a nic jim není.kdybych věděla co mě čeká po očkování,tak bych už nikdy neočkovala.Mám jen domácí kočky.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.05.2011 17:22 R - ® smula [492] - PolodlouhosrstéRe: lucifirekzraje
Záleží na typu vakcíny, některé mají delší působení než je u nás stanovená lhůta pro očkování. Maximálně ho veterinář přeočkuje...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.05.2011 21:33 lucifirekzraje - Polodlouhosrsté – Opožděné očkování
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Dnes jsem měla v krámě zajimavý dotaz. Pani získala nějaké koťátko - dostala k němu i očkovací průkaz,ale zjistila, že mělo jít na druhou vakcinaci už před půl rokem. Nevěděla jsem co ji na to odpovědět, tak jsem ji radila ať jde k vetovi. Bohužel ani nevím co proti čemu to bylo. Ale dle mého názoru to nevadí ne? Pokud ho nechá očkovat až nyní?

Zpět na obsah sekce Zdraví a nemoci Přidat reakci • Zobrazeno 72x

© KOCICI.NET - http://kocici.net/forum/141-opozdene-ockovani