Hafici.netKocici.netPtacci.netRybicky.netSkalky.netTerarka.netTipynavylety.net
PřihlášeníRegistrace KOCICI.NET »

Kočce bledne barva, poradíte prosím?

NápovědaZpět na obsah sekce Fórum » Zdraví a nemoci  

+ přidat reakci
Kočce bledne barva, poradíte prosím?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.05.2011 15:49 ® gaume [-5] - Krátkosrsté a somálské
tak jsem se ptala veterinarky, nedalo mi to :-) rikala, ze v roce meni kocky srst a ze se to da zase do poradku, tak uvidime, dam info.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.05.2011 10:51 Maruška - Krátkosrsté a somálskéRe: gaume
Děje se to u i jiných zvířat,např.u koní
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   30.05.2011 17:20 R - ® smula [492] - PolodlouhosrstéRe: gaume
mně napadá třetí... genetika, některé kočky stářím blednou, jiné tmavnou. Nám se také perký kocour střírná činčila v sedmi letech změnil na tříbarevného...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.05.2011 19:28 ® gaume [-5] - Krátkosrsté a somálské – Kočce bledne barva, poradíte prosím?
Roční kocour britské stříbrné barvy s mramorovým vzorem mi od hlavy bledne - ten černý vzor, je spíš do šedohněda. venku není, maximálně na balkoně. napadly mě jen dvě možnosti, krmení nebo slunce, ale je divný, že není světlej celej. nemáte s tím někdo zkušenost?

Zpět na obsah sekce Zdraví a nemoci Přidat reakci • Zobrazeno 78x

© KOCICI.NET - http://kocici.net/forum/140-kocce-bledne-barva-poradite-prosim