Hafici.netKocici.netPtacci.netRybicky.netSkalky.netTerarka.netTipynavylety.net
PřihlášeníRegistrace KOCICI.NET »

Prosím o radu - dlouhosrsté kočky

NápovědaZpět na obsah sekce Fórum » Péče o kočku » Péče o dlouhosrsté kočky 

+ přidat reakci
Prosím o radu - dlouhosrsté kočky
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   01.06.2011 20:37 ® Koblížek [2065] - Krátkosrsté a somálskéRe: holisek
Však ju tu svojí takys pánové....nebojte se nic.... rozzureny tone ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   01.06.2011 19:45 ® holisek [2893] - Krátkosrsté a somálskéRe: Koblížek
Kulich ty se kartáčuješ??? To se necháš???? U nás se to nenosí, my by jsme naší mamííí asi sežrali potlesk
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.05.2011 20:58 ® Koblížek [2065] - Krátkosrsté a somálskéRe: smula
Díkec..pic tě..Kulich..to víš,my sme ještě ze starý školy a eště navíc z Vidlákova..tak holt máme ty mezery.... no ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   31.05.2011 19:14 R - ® smula [492] - PolodlouhosrstéRe: Koblížek
spešl hřeben
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.05.2011 19:50 ® Koblížek [2065] - Krátkosrsté a somálskéRe: Zdenka
Wocogou furminátor????..pic tě Kulich.... ahoj
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 6   30.05.2011 19:05 ® Zdenka [108] – Furminátor
Fotka k příspěvku
Helééééc kucíííííííí, toš taky línám jako ďas, ale Zdenda od černýho kočkopse, se jediná semnou nemaže!!!! Chytne mně vezme furminátor a jede, toš já ani nestíhám reagovat!!! Helec alej taky jsem ji už nechal mé znamení na noze a ruce? stydim Páč kartáčuje jak šílená a pak na mně nic nezůstanej néééééé? Ten furminátor je fakt bomba doporučuji potlesk Hubajs ahoj

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   27.05.2011 15:54 ® Koblížek [2065] - Krátkosrsté a somálskéRe: Ždaňaři
Fotka k příspěvku
Heles kucíííí..to je vono....ano,ano.......:-)...to hdyž vidím,tak se snažím prchnout,ale je mi to houbeles platný...vždy sem odchycen a potupně vyčesán...jo jo...kožíšky máme mocky hustý...pic tě Kulich.....:-) ahoj

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 7   27.05.2011 14:18 R - ® Ždaňaři [2334] - Krátkosrsté a somálskéRe: Koblížek
Fotka k příspěvku
Ano Ano! Máš pravdu Koblížku a my to máme dvakrát.Jsme mazlíčci,jenom troru chupatý kočičáci a stím se musí člověk smířit. Kuba & Tom potlesk potlesk ahoj

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 6   27.05.2011 13:26 ® Koblížek [2065] - Krátkosrsté a somálskéRe: misickagolf
Fotka k příspěvku
To je normálka...kartáček na kočky a vyčesávat poctivě...dělám to taky,i když občas mi jde o život...kocourovi se to fak nelíbí...ale musí.....vydržet...mńouk....a já taky.... ahoj

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   25.05.2011 21:39 Maruška - Krátkosrsté a somálskéRe: misickagolf
Řekla bych,že je to normální.Já každý den taky vyčešu plno vlasů.
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 6   24.05.2011 19:17 R - ® smula [492] - PolodlouhosrstéRe: misickagolf
No nevím co je strašně, ale všechny kočky dost línají, to je normální. Pokud kočce nezůstávají lysiny, tak asi není co řešit.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   24.05.2011 07:03 misickagolf - Polodlouhosrsté – prosim o radu
dobry den,chci pozadat o radu ohledne britske kocky,mam dlouhosrsteho a kratkosrsteho britskeho kocoura,jejim teprve 1 rok,a mam problem stim ze oba dost linaji,kazdy den znich jdou chlupy,muzete poradit,treba jestli to je tim zeto jsou vlastne jeste kotata,neni to dospeli kocouri.dekuji za odpoved

Zpět na obsah sekce Péče o kočku Přidat reakci • Zobrazeno 225x

© KOCICI.NET - http://kocici.net/forum/139-prosim-o-radu