Kotě a problém s toaletou
0 05.07.2011 16:45 zdpristoupil – jája
je to terapieod vlastní opuštěnosti-vdovec. pejska bych nemohl držet bzhledem k věku a artroze.my jsme v domácnosti vždy kočku měli.je pravda
že každá kočka je jiná.před dvěma roky to bylo čtrnácti denní kotě.když dostane její potravu ještě dá najevo že chce ochutnat cí
mám já.v bytě jí musím hledat.při bouřce skočí za ga uč .také byla v zásuvcu u psaccího stolu.v začátku jsem jí kopil pvc kravici kam
dostvá stelivo.také jí to vymývám.fotku teď nemám.
Možná ale děláme chybu - nějaký kouzlo to mít musí! Třeba bysme tam měly chodit taky!
Zkuste místo drahého spreje citron nebo ocet, ale chce to obnovovat, brzy vyčichne. Jinak je asi nejlepší opravdu pořád hlídat, hlídat -
nosit na správné místo a ono ji to možná omrzí. Nebo zkuste do toho rohu něco dát aby tam nemohla. Tedy nevím jestli jde o kočku či
kocoura, ale rozumíme si ne?
Taky jsem objevila jeden roh, kde se čurá nejlíp. Zkusím uhlídat. Se sprejíkem jsou nějaké zkušenosti?
1 03.07.2011 11:41 ® Piky [979] - Polodlouhosrsté Tak jen pro informaci. Kotě jsme nijak netrápili, ani jsme nepoužili sprej na odpuzování, stačilo jen chvíli hlídat a pokaždé když tam šel
ho vzít a odnést na záchůdek. Už tam nechodí. Takže stačí trpělivost. Zajímavé co?
Starší reakce
5 22.05.2011 18:45 R -
® smula [492] - Polodlouhosrsté –
Re: Piky No, když si to myslíte... přeji hodně štěstí a trpělivosti, třeba se to podaří.
-3 22.05.2011 16:51 ® Piky [979] - Polodlouhosrsté Fajn, děkuji za rady. Nemyslím, si, že jsem netolerantní, ale jsem proti tomu a to kotě to tedy nějak odnaučím, třeba sprejem co prodávají
v Pet shopech, právě na tyhle účely. Souhlasit se mnou nemusíte. Ale pokud chodí i jinam tak se to naučí.
9 22.05.2011 11:23 Maruška - Polodlouhosrsté –
Re: Piky My máme ob a záchodky v kuchyni pod lavicí a nikomu to nevadí.Když si někdo pořídí zvířátko,tak musí počítat s tím,že je to člen
rodiny.Když máte sací podestýlku,tak to cítit není a nechodí tam snad 10x za den.Já tedy v tom problém nevidím.Soužití s kým koliv je
vždy o toleranci.Co víte co se zase kotěti nelíbí na vás?
9 21.05.2011 23:40 R -
® smula [492] - Polodlouhosrsté –
Re: Piky Souhlas s Maruškou, kotě tam něco táhne,jediná možnost je nechat druhý záchůdek tam. Chápu, že je to nepříjemné, ale uklízet je to pak
horší...
No jo, jenže to není zrovna příjemné ani hygienické, když obědváte a kočka si jde za vašimi zády na toaletu. Když tam nechodí pokud do
kuchyně nemůže, tak by se toho nějak zbavit mohl ne?
3 21.05.2011 11:06 Maruška - Polodlouhosrsté –
Re: Piky Možná vám tím chce něco naznačit a třeba jinde má málo soukromí.Tak mu ten záchodek tam nechte.
0 21.05.2011 10:32 ® Piky [979] - Polodlouhosrsté – Jak odnaučit
Dobrý den, taky se zeptám, přivezli jsme si kotě, prý naučené na wc, ale chodí nám pořád do roku za lavici v kuchyni. Má dva záchody.
Nejdříve jsme mu tedy ten jeden dali za tu lavici a postupně ho přemístili jinam. Ale pokud může do kuchyně vydělá se tam. Když je zavřeno
a je na chodbě, chodí normálně na svůj záchod. Nevíte někdo co do toho rohu nastříkat, nebo dát aby tam přestal chodit? Zkoušeli jsme to
mýt Savem, nasypat tam pepř, nebo nastříkat citronem a nic. Díky moc
Starší reakce
0 25.04.2011 20:18 Maruška - Polodlouhosrsté –
Re: Ellie Maruška,má taky dva záchodky a kocourek mě ožužlávala pořád,z košile si udělal třeba cumel a ten žužlal.Prý olízováním vlasů a
obličeje,tak dává maximálně najevo svoji lásku.Každá kočička má svoje nápady.
To je mi líto

snažím se s ní být co nejvíc, když spinká tak mám kolem ní alespoň ruce, pak usne rychleji a vrní..taky si hodně a
ráda hraje. už se vyčůrala a i vykakla do toho lavoru na rohožce, takže se jí možná líbí to místo, nechám ty záchody takhle dva budu se
snažit aby si cítila líp. A děkuji za rady
Děkuji, taky jsem nad tím přemýšlela, ale tohle bylo u maminky nejdýl ze všech koťátek, majitelé už je rozdali s tím že jsou samostatné,
ale je mi jasné že se jí stýská

Ještě se chci zeptat, jestli je romální že mě stále ožužlává a okousáva prsty a když spím
(nebo dělám že spím) olizuje mi obličej apod.
0 24.04.2011 21:22 Maruška - Domácí kočky –
Re: Ellie Asi se necítí dobře.Kotě má pokud vím zůstat u mámy 3měsíce.Stýská se jí a takhle to dává na vědomí.Hodně se mu věnujte a
chápejte,že je to miminko.
0 24.04.2011 20:17 ® Ellie [2] - Domácí kočky – Kotě a problém s toaletou
Dobrý den, potřebuji radu. mám doma 2 měsíční kotě, bylo naučené u původních majitelů chodit na záchod, ale přesto si u mě tam chodí
jen když se jí zachce. Vždy tam najdu jen jedno vyčůrání ale bobek a loužičku jsem zase našla na rohožce s botama už podruhé. Jednou jsem
jí tam i přistohla, tak jsem ji okamžitě přenesla na její záchod. Na rohožku jsem teda dala druhý prozatimní záchod (lavor s kočkolitem)..
Je něco co bych mohla ještě udělat aby mi nečůrala a nebobkovala tam kde nemá? Díky za odpovědi.
Zpět na obsah sekce Chování koček • Přidat reakci • Zobrazeno 452x