Hafici.netKocici.netPtacci.netRybicky.netSkalky.netTerarka.netTipynavylety.net
PřihlášeníRegistrace KOCICI.NET »

Kočka se chová divně

NápovědaZpět na obsah sekce Fórum » Zdraví a nemoci » Infekční nemoci 

+ přidat reakci
Kočka se chová divně
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.05.2011 15:38 ® Paulinesa [8] - PolodlouhosrstéRe: holisek
ano, ale já chtěla vědět, co by to mohlo být a zase mě všichni někam poslílali... no pardon hmm
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 8   03.05.2011 19:52 ® holisek [2893] - Krátkosrsté a somálské
Když někdo nemá plašit, tak se příště neptejte. Všichni měli snahu vám poradit a v jim málem vynadáte. no
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek -11   03.05.2011 15:02 ® Paulinesa [8] - Polodlouhosrsté – Je v poho
Vždycky všichni plaší, že bude katastrofa, ale kočička nám v pohodě porodila a spravila se :) Tak mě neplašte :-P

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   23.04.2011 19:05 Maruška - PolodlouhosrstéRe: Paulinesa
Prosím vás jaký přechodný stav? To musí vidět doktor,kor když kulhá.Mohlo dojít ke zranění a třeba i v břiše,když je březí.Divím se,že se zdržujete psaním na net.To chce okamžitě na veterinu.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   22.04.2011 11:19 ® Danila [6] Re: Paulinesa
Okamžitě na veterinu.
Řešit takový stav přes internet je naprostý nesmysl.
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   21.04.2011 07:41 R - ® smula [492] - PolodlouhosrstéRe: Paulinesa
Víte, tady je opravdu jen jediná rada - Veterinář. Nikdo z nás Vaši kočičku neviděl, příznaky
nejsou nijak zřejmé. Pokud problém bude trvat déle než jeden den, jinou možnost ani nemáte.
Ohledně toho pití - kočka musí mít vždy přístup k čerstvé vodě, protože kočky mají slabý pud žízně,
jako masožravci by měly dostávat 70% vody z potravy. Pokud krmíte pouze suchým krmivem, může rychle dojít k dehydrataci.
Co se týče reakce na bříško, může to kočce prostě jen vadit.
Z vašeho popisu bych řekl, že byla kočka dehydrovaná, ale jak se zmiňuji výše, neviděl jsem jí.
Nechte kočičku v bytě, ve stínu, dejte jí dostatek vody a krmte tak dva dny jen syr. masem nebo konzervami.
Pokud kočka bude vyhledávat místa kde by se mohla schovat, nebo bude její chování stále nestandardní, budete muset k veterináři.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.04.2011 00:00 ® Paulinesa [8] - Polodlouhosrsté – Prosím!
Prosím, pomozte mi!!! sad sad sad
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.04.2011 14:58 ® Paulinesa [8] - Polodlouhosrsté – Kočka se chová divně
Prosím pomozte mi!
Sněženka má zrovna dneska narozky, už je sama těhotná a zrovna dneska se začně chovat divně a polomrtvě...
přišla jsem domů, a ona ležela u zdi a vypadala divně. když jsem ji zvedla, vydávala takové divné mručivé zvuky, obzvlášť, když jsem se dotkla toho břicha. Donesla jsem jí vodu, ona začala strašně chlemtat, a potom tam zase tak nehybně ležela..
radši jsem ji donesla domů, kde začala aspoň trochi chodit, ale strašně pomalu a kulhala na levou zadní nohu..
Vůbec nevím co se jí stalo!!
Pomozte mi, a prosím snažte se mi říct co to je, a ne jenom rady že k veterináři, chci vědět, jestli tam vážně musí, nebo je to jen takový přechodný stav.. sad

Zpět na obsah sekce Zdraví a nemoci Přidat reakci • Zobrazeno 352x

© KOCICI.NET - http://kocici.net/forum/131-kocka-se-chova-divne