Kastrace venkovního kocourka
Starší reakce
Jo a pak to vyperte usušte a máte to na příště
super

Děkuji za radu se tam pro to budu muset zastavit
Není problém.Teď jem brala u kočky taky.Na veterině se prodávají takové speciální granulky a je u toho pipeta a zkumavka.Záchodek vymejte
nasypte granulky.Pak to nakloníte a pipetou krásně odeberete moč.Já vím,že ráno vždy chodí,tak jsem zvládla i první ranní.Jde to opravdu
super
0 21.11.2011 13:43 lucifirekzraje A ještě jeden dotaz

Pan Vet ještě mluvil o nějaké pastě, která ovlivňuje PH v moči

Víte o co jde?
Starší reakce
0 09.08.2011 18:26 Maruška - Domácí kočky –
Re: Aduš Samozřejmě,že se může kastrovat.U kocourů čím později tím lépe.Mají úzkou močovou trubici a naopak ,když se vykastrují brzo,tak mají
problémy.Prvního kocourka jsem kastrovala ve dvou letech a bylo to v pohodě.Co by se jako mělo stát? Druhého v roce a půl.Kastrace je vždy
dobrá i když je později.I se tím zamezí nekontrolovatelnému množení.
Starší reakce
0 06.02.2011 22:44 R -
® smula [492] - Polodlouhosrsté – Re: jaji1nka
Hladina hormonů se snižuje cca do dvou měsíců po kastraci, tak vydržte
0 05.02.2011 09:06 jaji1nka - Polodlouhosrsté – Kastrace venkovního kocourka
Dobrý den
ZAchránili jsme kocourka.. Doma jinak vlastníme už jednoho koucoura a fenku... A chtěla bych se zeptat ,záchránili jsem venkovní kočku,která
byla marod,tak jsme si ji vzali domů .. Měl chřipku atd.... Pak jak se uzdravil začal mrouskat zjistili jsme,že mu je rok... Tak co se uzdravil a
počkali jsme měsíc,tak jsme ho včera nechali vykastrovat...
Nevím zda to jsou projeví hormonů než vyprší.. Ale co ho máme vykastrovaného dneska je čilí ,chodí po bytě a pak najednou skočí na
kocoura kousneho na záda a jako by ho obskakoval... Nevíte co to může být,myslíte,že to pak z něho vyprší.. ,,jinak nikdo to nedělal´´
Děkuji
Kastrovat jsme ho nechalu včera a dneska už se probral..
Zpět na obsah sekce Zdraví a nemoci • Přidat reakci • Zobrazeno 451x