Hafici.netKocici.netPtacci.netRybicky.netSkalky.netTerarka.netTipynavylety.net
PřihlášeníRegistrace KOCICI.NET »

Strom splněných přání

NápovědaZpět na obsah sekce Fórum » Útulky  

+ přidat reakci
Strom splněných přání
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.03.2011 16:07 Maruška – Re: Askáskovi
Kočičky se dají adoptovat i na dálku.Doporučuji přihlášení i na Facebook.Útulky by se bez něj ani neobešly.Vidí to tisíce lidí a dobře se umisťují zvířata a dá se rychle i pomoci.Kdo máte zájem jsem se svým jménem jediná na FB a rychle mě najdete.Jsou tam i záchr.stanice a pod.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 7   01.03.2011 20:04 R - ® Askáskovi [4288] - Domácí kočky – Re: siamka
To by je asi musel někdo dost možná najít na netu, nebo připravit. Nicméně lze pomoci i jiným způsobem. Darovat opuštěným v útulcích finanč.obnost nebo konzervy či jiné potřebné věci. Tak to řeším já. Nebo "adoptovat" kočičku, která sice má svou rodinu, ale bohužel z různých důvodů tato rodina ač poskytne zvířátku domov, sama nemá na rozdávání. Takže, lze pomoci i takovému zvířátku a ulehčit majiteli trochu starost, tím spíše, že malá kočička mu dává tolik nezištné lásky... :)

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 5   26.02.2011 19:48 ® siamka [37] - Siamské a orientální – další projekt
Fotka k příspěvku
Chtěla bych se zeptat,jestli takové darovací akce nejsou i normálně přes rok?děkuji

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   24.12.2010 17:20 ® lucYnka [22] – Re: lucYnka
Projekt pokracuje az do Tri kralu :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 8   22.12.2010 23:31 ® lucYnka [22] – Strom splněných přání
Na stránce http://kociciprani.cz/ můžete splnit vánoční přání Vámi vybrané kočičce/kocourkovi/kočičkám z útulků.
Udělejte i kočičkám pěkné Vánoce .
Reklama

Zpět na obsah sekce Útulky Přidat reakci • Zobrazeno 794x

© KOCICI.NET - http://kocici.net/forum/114-strom-splnenych-prani