Hafici.netKocici.netPtacci.netRybicky.netSkalky.netTerarka.netTipynavylety.net
PřihlášeníRegistrace KOCICI.NET »

pozor na veterinu Paprsek na Stodůlkách

NápovědaZpět na obsah sekce Fórum » Zdraví a nemoci  

+ přidat reakci
pozor na veterinu Paprsek na Stodůlkách
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.02.2011 20:47 ® . : Hunter : . [1]
On doplatil nato že pribehne ku každému kto ho privolá rozzureny on ani nejako veľmi nekrvácal len ten nos a slzenie toho oka. Už sa to zlepšilo - normálne žerie a dýcha. A snáď už bude opatrnejší. :-O
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.02.2011 21:02 ® holisek [2893] - Krátkosrsté a somálské – Re: Maruška
Já si také myslím, že pokud se jedná o úraz hlavy, tak to prášky nespraví, pravděpodobně se jedná o analgetika na utlumení bolesti. Také si myslím, že rentgen nebo jiné hloubkové vyšetření hlavy by bylo vhodné.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.02.2011 21:01 Maruška - Krátkosrsté a somálské – Re: Filipka
Naprosto nepochopitelné.I laik pozná,že jsou to buď kameny,písek,nebo ledviny.Kombinaci léků by snad nedal ani zedník.Hrůza.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.02.2011 20:59 Maruška - Krátkosrsté a somálské – Re: . : Hunter : .
Dobrý den,nejsem si jistá,když je podezření na úraz,že to spraví nějaké tabletky.V prvé řadě se mu měl udělat RTG hlavy,zvláště když ji naklání na stranu.Ošetření se mě zdá zcela nedostatečné.Taky by jste své kočky neměl nechat běhat venku,když jsou takto ohrožené.,
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.02.2011 20:11 ® . : Hunter : . [1]
Bol som pri veterinárovi - dal mu injekciu a dostal štyri tabletky na dva dni :) dúfam že to bude v pohode .
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.02.2011 19:42 ® Koblížek [2065] - Krátkosrsté a somálské – Re: . : Hunter : .
Okamžitě střelhbitě k vetovi,nic neodkládat....K.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.02.2011 16:31 ® . : Hunter : . [1]
Dobrý deň, nebudem zakladať nové téma a spýtam sa tu, môjho kocúra prevdepodobne niekoho kopol do hlavy - bolí ho cela ľavá polka hlavy - má výtok z toho oka a rozbitý nos + ťažko sa mu žerie, a nakláňa hlavu doprava a ešte veľa kýcha. Zdá sa mi veľmi vyčerpaný a otázka znie či može mať niečo zlomené a či treba ísť ku veterinárovi ... ďakujem za pomoc A stalo sa to včera a nezlepšilo sa to - skôr zhoršilo.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.02.2011 23:39 Tomek – S kocourky klidně do Paprsku
Dobrý den,
bohužel jsme s našimi kocourky už museli vyzkoušet péči v jak ve VetCentru na Stodůlkách, tak v Paprsku.
Naše zkušenost je taková, že ve VetCentru je přístup celkem OK: neosobní, ale profesionální. Jen ale non-stop provoz bohužel ztěžuje možnost odchytit stejného lékaře při léčbě, což v praxi znamenalo dokola vysvětlovat několika lékařům symptomy, diagnozu, navrhovanou léčbu a občas i naordinované léky (!) - a to je naprosto nepatřičné, proč bych měl jako majitel mazlíčka nosit v hlavě co který doktor udělal a navrhoval a dokonce se i ptali, který doktor to říkal atp.. prostě zmatek.. hospitalizaci záměrně prodlužovali, což při jejich ceníku jsou i dva dny navíc opradu extračástky a finální účet i za běžnou prohlídku se pohybuje nad 500,-.. když měl kocour zácpu šli jsme okamžitě na rentgen za 900,- atp..

V Paprsku nás znají od druhé návštevy jménem, přesně vědí s jakým problémem jsme tam byli naposledy a kdy to bylo, jak se to léčilo atd. Jsou maximálne vstřícní a ochotní. Osobní přistup velmi oceňuji. Nikdy se nestali, že by nechtěli odebrat krev nebo nas poslali domu bez návrhu léčby.
Taková je má zkušenost.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.02.2011 21:23 Filipka – Negativní zkušenost s veterináři; Bohnice
Ano, mám taky dost podobnou zkušenost s "veterináři". Kocourek najednou začal chodil často a málo čurat, tak jsem navštívila veterinu, se kterou měla relativně dobré zkušenosti sousedka. Zkrátím to, naočkovali mu dohromady steroidní a nesteroidní kortikoidy a po několika dnech začal kocourek zvracet, nejedl a nepil (Byli tam dva doktoři, kteří se střídali). Když jsem tam s ním opět přijela, vůbec netušili, z čeho by to mohlo být, tak jsem je donutila mu vzít krev a udělat rozbor. Když jsem si volala o výsledky, měla jsem pocit, jako by mi to ani nechtěli říct. Nakonec z pana veterináře vypadlo, že by asi měl přijít na kapačku. Když jsem se ptala, jak moc je to akutní, naznačil, že dost a že bych sebou měla hodit, protože za třičtvtrtě hodiny zavírají. Já jsem už na nic jiného nečekala. Mám jednoho spolužáka a ten je nyní veterinář, ale bohužel asi hodinu jízdy od nás. Telefonicky jsem to s ním konzultovala a večer tam s manželem a kocourem jela (zdrželi jsme se déle, i přes zavírací hodinu). Přístup a ochota veterináře i ostatního personálu byla nesrovnatelná. Kocourek dostal kapačky a léky. Závěrečná diagnóza zněla: akutní selhání ledvin následkem nevhodné kombinace a množství léků (steroidní a nesteroidní kortikoidy se nikdy nesmí dávat dohromady. Páni doktoři na původní veterině zřejmě nedávali ve škole pozor!!!) Je to již rok, kocourek žije, žere ledvinovou dietu, ale život mu to výrazně zkrátilo. Je už trvale poškozený a dost pravděpodobně skončí tak, že až nastanou nějaké další problémy, bude muset být uspán.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   08.02.2011 11:06 Maruška – Veteriny
Ano něco podobného se mě stalo před lety na Chodově vedle pošty u MVDr.Palkoviče.Kocourek měl oteklé bříško.Řekl,že je přejedený a odmítl nabrat krev.Za pár dní kocourek umřel na Libuši na selhání jater.Předcházelo tomu léčení nesmyslnými dávkami léků na veterině ve Šrobárově ulici,kde na chronickou rýmu dávali dardy antibiotik.Dřív jsem se v tom tak neorientovala.Nebudu popisovat ten hrozný konec našeho kocourka.Když začnou selkávat játra,tak je to hrůza.
Naproti tomu na Chodově veterinachodov-regiavet,kde je pan Dr.Král,Eliáš a další, má skvělou pověst.Vynikající osobní přístup,vysoká profesionalita a s možností doplňujících nadstandartních služeb. Zrovna tak je chválena veterina v Dolních Břežanech u Prahy. :)
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.02.2011 22:36 pejskařka – špatná zkušenost
Fotka k příspěvku
Dobrý den jen bych se chtěla připojit k paní s kočičkou.Měla jsem pejska byl sice už starý ale ještě fit nic méně měl nemocné ledvinky a tak jsem ho nechala uspat ale to není to proč sem píši .Den kdy jsem se rozhodla pejska uspat měl další záchvat tak už jsem nechtěla aby se dále trápil a tak jsem ho odvedla na veterinu storůlky ne k panu Duchkovi a vyšel pan doktor a ptal se proč jsme přišli tak jsem mu to vysvětlila teda že už nechci aby se můj pejsek trápil a pan doktor se mě zeptal jestli to chci doopravdy udělat už to mě překvapilo ale pořád jsem to nechala pak jsme vešli do ordinace posadily se na zem pan doktor přinesl černou deku a řekl,,tak at máš ten konec co ti panička určila alespon na černé dece tak to už jsem ale těžko rozdejchávala.Tak takhle si teda nepředstavuji komunikaci a ještě kevšemu před majitel mazlíčka takže pokavad mohu tak doporučuji veterinu stodůlky k hájům je to sice daleko ale mnohem mnohem lepší péče.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.01.2011 16:56 ® siamka [37] - Siamské a orientální
strašnééééééééééééééé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-|

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   13.11.2010 18:19 Tereza - Siamské a orientální – pozor na veterinu Paprsek na Stodůlkách
Dobrý den,

všechny pražské milovníky koček bych chtěla upozornit na "odbornou péči" na veterině Paprsek-Stodůlky. S kočičkou jsme tam byli se slabou rýmou, dostala 2 injekce, přípravek do jídla a pipetu proti vnitřním parazitům (žádné neměla, nevím, proč jí ji dávali). Po dvou dnech se kočička začala motat, okamžitě jsem šla na veterinu, kde mi řekli, že to bude nejspíš reakce na léky a že mám počkat. Krevní testy udělat odmítli - prý to není třeba. Ještě večer (středa) jsem tam volala, že se to nelepší, stejně tak dvakrát ve čtvrtek a v pátek dopoledne. Vždy jsem detailně popsala všechny příznaky. Stále mi bylo opakováno, že mám čekat. V pátek večer jsem to nevydržel a zavolalado Vetcentra Duchek (také na Stodůlkách), kde mi řekli, ať okamžitě přijedeme, že to jsou játra. Kočičku si tam přes noc nechali...a v sobotu odpoledne nám holčička umřela na selhání jater. Veterinářka z Vetcentra říkala, že těmito léky by kočičí rýmu nikdy neléčila. Kdybychom to začali řešit už ve středu, možná se to nemuselo stát. Ale podle "veterinářů" v Paprsku jsem asi měla čekat na boží zázrak nebo co.
Takže vás jen chci všechny upozornit - kočičku nám to nevrátí, ale vy se tomu třeba můžete vyhnout - do Paprsku s kočkou nikdy!!!

Zpět na obsah sekce Zdraví a nemoci Přidat reakci • Zobrazeno 1433x

© KOCICI.NET - http://kocici.net/forum/109-pozor-na-veterinu-paprsek-na-stodulkach