Jak naučit kocoura jíst granule
0 01.09.2011 19:38 Mišule – granule
Mám stejný problém - jak naučit jíst kocourka granule? Vzali jsme si ho jako tříměsíčního od sousedů kde byl živený zbytkama. Odmítá
jíst granulky, které tam má pořád v misce nasypané. Ráno a večer dostává ještě s dalšíma našima čičinkama maso, konzervu nebo
kapsičky. Ale v poledne vždycky přijde a začne vřískat u kuchyňské linky dokud mu nedám nějaké masíčko. Nevadilo by to, ale chodím na
dvanáctky do práce a dvakrát v týdnu prostě doma nebudu. A kdybych mu něco doma nechala , není záruka že mu to jiná kočička nesní. Včera
jsem zapoměla říct mému příteli který byl náhodou doma o signálech našeho nového kocourka. A kocourek když zjistil že nic nedostane, že
ho páník nechápe, se sebral a odešel k sousedům kde dostal zbytky z knedla zela vepřa.
Starší reakce
Já granulky čičam namačim poleju vivarem a masikem to jim chutná naše čica ma min žubu tak jí polejeme granulky ovšem chtějí to všichni
tři čičiky tak si dají.
0 19.07.2011 11:59 ® Melisa [34] - Domácí kočky – granule
Souhlasím, bez granulek se dá žít.

Nepomohlo by je namočit, aby nebyly tvrdé?
Starší reakce
9 03.06.2011 22:42 Maruška - Domácí kočky –
Re: katsim To je nesmysl.Kočka raději umře hlady.A nevím proč jí nutit do granulí když je nechce.Kočka není pes a poku to nebude chtít,tak to jíst
nebude.Hladověním jí akorát poškodíte játra a ledviny.
než začnete s těmito názory, přečtěte si laskavě něco o výživě koček....
Jednoduše mu nedávejte nic jinýho

jeho chyba, že nechce žrát. Až dostane velký hlad určitě se do nich pustí
Starší reakce
My máme úplně stejný problém, jestli to je problém ? Maso nechce syrové ani vařené, z těch nejlepších konzerviček olíže pouze šťávu
a kousky masa musím vyhodit. Pokud byl malé kotě, mimo syrového masa jedl sýry, smetánky, šunku i obyčejný salám a teď nad vším třepe
packou a odchází.
Starší reakce
Máme opačný problém. Rádi bychom kocourkovi dopřáli něco mňam, ale on chce jen své granule. Cokoli jiného jsme mu podstrčili ho
nezajímá, radši by snad pošel hlady. Žádné kapsičky, šunčička, šlehačka, prostě nic. No a obyč granule samozřejmě ignoruje také.
Náš veterinář se smál protože prý takhle odmítavý postoj ještě nikdy u žádné miciny neviděl.
Starší reakce
0 14.11.2010 13:18 ® gaume [-5] - Krátkosrsté a somálské – Re: Buddyman
ja to zkousela pul roku a vzdala jsem to...proste davam kocce to, co chce. granule zere vyjimecne a kdyz nedostane denne rybu, jatra nebo aspon
pasticku, tak rve a rve a rve. nepomaha ji ignorovat (ono to zacne za pul hodiny, tak lezt na nervy, ze ji radsi neco dame). zkouseli jsme vsechny
mozne granule, ale proste ji nejedou. od chovatelky byla bohuzel naucena jen na syrovy maso a nejak mam pocit, ze tim padem to byl trochu neuspesny
boj.
Starší reakce
0 27.10.2010 19:45 ® Placka [2] - Domácí kočky – Re: smula
Až si vyberete granulky, tak uvidíte, jestli mu budou ty nové chutnat. My jsme zkusili je ještě namočit a přidat trošku konzervičky a
smíchat. Naše kočeny mají teď nově Brit Care a zatím ok. Tak uvidíte, jak to půjde. Držím palečky!
0 27.10.2010 17:25 R -
® smula [492] - Polodlouhosrsté – Re: Buddyman
mno...musíš mu najít nějaké, které mu budou chutnat. Najdi si zverimex kde rozvažujou kvalitní krmivo, kup jen malé vzorky. Doporučuji RC,
Hills a Techni-cal
0 26.10.2010 21:37 ® Buddyman [0] – Jak naučit kocoura jíst granule
Ahoj máme doma kocourka vykastrovaného, jedl od eukanuba granule ale spíš jsme mu dávali paštičky, kapsičky. Nějakou gourmeatku a whiskasku
také ale ne tak často. Když mu nasypu suchý, ani se nejde podívat a jen sedí a mňouká. Byl bych rád za radu jak ho naučit jíst suchý. Mám
ho nechat vyhladovět. Znám ho je rozcapenej.
v podstatě jsme si ho takovýho udělali,
děkuji za tipy a odpovědi
Zpět na obsah sekce Výživa • Přidat reakci • Zobrazeno 1179x