Hafici.netKocici.netPtacci.netRybicky.netSkalky.netTerarka.netTipynavylety.net
PřihlášeníRegistrace KOCICI.NET »

může kotě pít kravské mléko???

NápovědaZpět na obsah sekce Fórum » Rady pro začátečníky  

+ přidat reakci
může kotě pít kravské mléko???
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.10.2010 18:58 ® Placka [2] - Domácí kočky – Re: mates
Tak mi jim to kupujeme jen občas, spíš teda zkuste ještě konzervičky od BC. Jsou plné masíčka a né nějaké soji.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.10.2010 20:32 mates - Domácí kočky – Re: Placka
mi jsme jim to také koupili ale je to drahé...... diky za radu. potlesk
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.10.2010 19:15 ® Placka [2] - Domácí kočky – Re: mates
Hrozné to určitě nebude, ale raději v tom nepokračujte. A co se týká ostatních kočičích pochutin, dáváme u nás doma sušené masíčko - kuřecí Let´s Bite a to je kočičí mňamka! hop
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.10.2010 18:48 mates - Domácí kočky – Re: Placka
Fotka k příspěvku
ups...... mno díky za radu aletak hrozné to snad neni.... ale uzz vím co mám dělat diky ahoj

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   14.10.2010 18:23 ® Placka [2] - Domácí kočky – Re: mates
Kravské mléko není vhodné pro kočky - nedokáží ho strávit a mívají z něho průjmy. Daleko lepší je kupovat mléko určené přímo kočkám. A doplnit konzervičkami (třeba od BC). Jinak dospělé kočky by už měli mít přístup pouze k vodě.
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.10.2010 17:25 mates - Domácí kočky – může kotě pít kravské mléko???
Fotka k příspěvku
Ahojík mám dotaz jestli může kotě v 7 měsíci pít kravské mléko. my máme kotě a dáváme mu trochu protože strašně saje. tak mu dávám ždibec mléka ráno a večer. tak doufám že jsem nic nepokazila... tone no nic předem díkys.

Zpět na obsah sekce Rady pro začátečníky Přidat reakci • Zobrazeno 858x

© KOCICI.NET - http://kocici.net/forum/106-muze-kote-pit-kravske-mleko