Domácí strava
0 22.09.2010 18:43 ® Placka [2] - Domácí kočky – Re: Macinka
Dobrý den, no je pravda, že naše kočandy měly takový pozvolný pozitivní vztah k Brit Care granulkám. Ze začátku to jedly, že asi měly
hlad, ale tedka už se nemohou dočkat. Když zkusím dát jiné granulky, tak je odmítají. Jinak mě se dříve taky stávalo, že jsem našim
kóčám dala vzorek - ten zbaštily, ale když jsem koupila pytel, tak se toho ani nedotkly. Naštěstí u Brit Care to šlo celkem hladce a navykly
se na ně z apoměrně krátkou dobu.
0 21.09.2010 21:03 ® Macinka [2] - Domácí kočky – Re: Placka
Mě to taky mrzí ale ten Brit Carejim myslim problém neďál tak se možná vrátíme k těmto granulkám

Je fajn slyšet na ně chválu, měly je
jen jednou, ale že by z nih byly nadšeni jsem říci bohužel nemohla měla jsem Brit Care Cat Long Hair rybu maj v celku rády.Jednou je kočinám
přinesla známá a mooc jim chutnaly, tak jsem jim koupila pytel 2kg a nestály o to jelikož nevoněly tak krásně jako ty co mi donesla
známá.Byly to určite ty granulky dle tavru atd. ale vůbec nevoněly jako ty předtím to mě docela mrzelo nevim čim to bylo.Možná, že byla
nějkde v pytly dirka a vyprchalo to nebo nevim.Zkusíme ještě jednou a uvidíme

0 21.09.2010 20:13 ® Placka [2] - Domácí kočky – Re: Macinka
To je škoda, přijde mi, že naším kočandám upravili trávení. A srst se jim taky zlepšila!
0 21.09.2010 16:39 ® Macinka [2] - Domácí kočky – Re: Placka
Asi to bude tím je fajn že jim šmakujou našim ne

Chtěla jsem jim kupovat české granule ale moc o ně nestojí, ale mě se líbí ale já je
nejim

Vyzkoušela jsem i od Brita granulky premium, ale po nich dost smděly

Tak máme jiný.
0 20.09.2010 19:24 ® Placka [2] - Domácí kočky – Re: Macinka
No to je pravda... Nevim, jestli jsem to psala sem, ale museli jsme právě vystřídat docela dost granulek a trvalo nám nějak dýl, než jsme
přešli na Brit Care, které našim kočandám vyhovují. A je fakt, že jim nejvíc chutnají.. tak možná proto tolik ubývají!
0 17.09.2010 19:39 ® Macinka [2] - Domácí kočky – Re: Placka
Myslim, že ano

Když jim fakt ty granule chutnaj

Nevim tohle je asi blbost.Nebo je moc nezasytí existují víc výživnější granulky a
kočiny jih tolik nespořádaj.Ale to už je o kvalitě a o značkách.Když ono jih je tolik a člověk musí experimentovat co kočinám vyhovuje.
0 17.09.2010 16:44 ® Macinka [2] - Domácí kočky – Re: Placka
Ahoj já kupuji po dvou kilech pytle a to jim vydrží cca měsíc jak kdy někdy jedi víc někdy méně

0 14.09.2010 19:37 ® Placka [2] - Domácí kočky – Re: Macinka
Ještě jsem se chtěla zeptat, jak dlouho vám vydrží velké balení granulí ( já kupuju od Brit Care Adult). Já jsen jestli naše číči
nejsou nějak rozežrané, tak bych to chtěla poměřit. Díky
Starší reakce
0 09.09.2010 19:47 ® Macinka [2] - Domácí kočky – Re: Placka
Tak to mě mooc těší, že jim chutná to je mooc dobře

Já jim koupila též kuřecí, ale po tuňákovi dělaj divy

Naši prostě milujou
rybu!
0 09.09.2010 18:42 ® Placka [2] - Domácí kočky – Re: Macinka
Pozdravy vyřízeny. Kočinty si tědka pochutnávají na tom Let´s Bite tuňák zázraku!

A moc jim chutná, snad ještě víc než to kuřecí
- to bych nečekala!!!!
0 08.09.2010 19:32 ® Macinka [2] - Domácí kočky – Re: Placka
Nemáte zač a pozdravuj kočiny!
0 08.09.2010 09:58 ® Macinka [2] - Domácí kočky – Re: Placka
Já ho sehnala normálně v chovatelských potřebách i přes internetovej obchod

0 07.09.2010 20:02 ® Placka [2] - Domácí kočky – Re: Macinka
Tak to jsem moc ráda, aspoň budou mít kočandy zase změnu. A je ten tuňák normálně k sehnání? Já jen, že jsem ho moc neviděla - nebo
spíš jsem si asi nevšimla....

0 07.09.2010 19:29 ® Macinka [2] - Domácí kočky – Re: Placka
Jojo od Let´s Bite sice jsem nevěřila, že to budou jíst ale baští to a i voní to po rybě

0 07.09.2010 18:54 ® Placka [2] - Domácí kočky – Re: Macinka
Tý jo, tuňákový jsme ještě nezkoušeli, tak to musíme. To se zas naše končeny budou mít...

A tuňáková verze je také od Let´s Bite,
že?
Starší reakce
0 03.09.2010 09:05 ® Macinka [2] - Domácí kočky – Re: Placka
Naše maj také rády Let´s Bite tuňáka i kuřecí po tim se můžou utlouct

0 02.09.2010 20:34 ® Placka [2] - Domácí kočky – Re: Macinka
Naše kočandy byly také zvyklé jen na granule, ale potom jsme začali zařazovat i kapsičky a hlavně si oblíbily vařené kuřecí. To se
můžou zbláznit. Jako pochutinu jim jednou za čas kupujeme Let´s Bite - sušené kuřecí a to zblajznou na to tata.
0 02.09.2010 12:54 ® Macinka [2] - Domácí kočky – Re: Radecha
Ahoj, dřív jsem kočinám kupovala jen prémiové granule a to se ještě rády přokrmovaly syrovým masem-kuřecí prsa a hovězím, ale teď už
o syrové nestojí kupuju jim dost kvalitní tak nemaj potřebu jíst syrové, ale občas také nepohrdnou

Sem tam jim koupím kapsičku ta jim
také přijde k chuti
0 02.09.2010 00:43 ® Crash [3] - Krátkosrsté a somálské Jasně. I když granule (kvalitní) jsou základem stravy, tak i pro spestření svým kočkám dávám syrové přemražené hovězí zadní a
vařené kuřecí. Občas dostanou na chuť i kapsičku či konzervičku vše s vysokým obsahem živočišného původu. Nidky nedostávají běžnou
stravu (co zbyde od oběda, večeře,...)!!!!
0 01.09.2010 23:01 Radecha - Krátkosrsté a somálské – Domácí strava
Krmíte někdo kočku jinak než granulema - vařenou či syrovou "domácí" stravou?
Zpět na obsah sekce Výživa • Přidat reakci • Zobrazeno 777x